Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Profesor emerit, un nou grad didactic


Profesorii care visează la titlul de „Profesor emerit” sunt așteptați  la sediul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, unde începând cu data de 15 ianuarie și până pe 15 fe-bruarie, se va desfășura colocviul de admitere la concursul de acordare a acestui titlu.
Cei care vor fi admiși pot depune lucrarea de cercetare, dar și referatul asupra lucrării de cercetare până la data de 15 februarie a anului școlar următor celui în care a fost susținut colocviul de admitere. Susținerea lucrării se va face în ședință publică de către fiecare candidat în parte, în intervalul 15 martie – 15 mai, urmând ca până la data de 1 iulie, Casa Corpului Didactic din Focșani să comunice Mi-nisterului Educației lista cu candidații promovați la concurs, în vederea validării ei prin ordin de Ministru. Profesorii care au promovat vor beneficia de suplimentări la salariu, începând cu anul școlar 2013-2014.
Conform Legii Educației, profesorii din învățământul preuniversitar au la dispoziție încă un grad didactic pentru a-și spori prestigiul profesional și veniturile, cel de profesor emerit, superior gradului I didactic. Detalii suplimentare despre metodologia de acordare a titlului de profesor emerit pot fi consultate și accesând site-ul Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” din Focșani, la adresa www.ccdfocsani.ro, secțiunea noutăți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?