Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Brazilian Jiu Jitsu – Academia Marinus Focșani, pe podium la Campionatul Mondial de la Abu Dhabi!

În Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi, în zilele de 13 și 14 noiembrie, au avut loc întrecerile Campionatului Mondial de Brazilian Jiu Jitsu. La competiția organizată de „AJP Jiu Jitsu Pro” și „UAE Jiu-Jits Federation” au concurat și șase sportivi ai Academiei Marinus Focșani, cărora li s-au alăturat alți trei sportivi de la Academia MillHill BJJ, la care este afiliat clubul focșănean – Cristinel Tîlvăr, Master 4, medalie de argint pentru titlul de vicecampion mondial, Maria Denisa Ferariu, la tineret 57 kg. și Elina Dumitrașcu, la tineret 52 k g., medaliate cu bronz, Florin Vînătoru, Vasile Molnar, Michael Tîlvăr, Tudor Ușurelu, Adi Asan și Cristinel Tîlvăr junior, clasați pe locurile 5 la categoriile la care au intrat în competiție.

După Campionatul Mondial, managerul Academiei Marinus, antrenorul Marian Dobrică mi-a spus: ”Participarea noastră a fost o premieră la un Campionat Mondial de BJJ. Sportivii prezenți din toate colțurile lumii au adus cu ei un bogat bagaj de pregătire fizică, tehnică și de anduranță. Numărul de sportivi într-o grupă a ajuns și la 40, ceea ce a făcut dificilă ajungerea pe podium. Cu toate acestea, am reușit să ne urcăm pe cel mai important și mai greu de atins podium din lume în frumoasa artă a BJJ-ului. Acest lucru a fost realizat de două dintre cele mai bune sportive ale Academiei noastre și din țară – Maria Denisa Ferariu și Elina Dumitrașcu. Precizez că vicecampionul mondial, Cristinel Tîlvăr este legitimat la Academia MillHill BJJ. Ne dorim ca la anul viitor participarea noastră la Campionatul Mondial de BJJ să fie din nou posibilă și pentru aceasta ne vom pregăti foarte temeinic și intens.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături si ne-au susținut în perioada de pregătire fizică si tehnică – colegii noștri fără de care antrenamentele noastre nu ar fi fost posibile. Mulțumim părinților în special și tuturor celor care ne-au susținut financiar și au făcut posibilă deplasarea noastră. Vă mulțumim dumneavoastră, Monitorul de Vrancea, care ne-ați fost întotdeauna alături și faceți posibilă promovarea acestei frumoase arte, Brazilian Jiu Jitsu!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?