Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Taekwondo – Doi luptători de la AS Dragon Focșani, medaliați la competiții internaționale!

Sportivii de la AS Dragon Taekwondo Club Focșani au participat în zilele de 5 și 6 noiembrie la două competiții internaționale care au avut loc în Sala Polivalentă din București – Campionatul European de Copii și Dracula Internațional Open.

Delegația clubului focșănean a fost alcătuită din antrenorul Cristi Mălureanu și sportivii Ștefan Voicu, la Campionatul European de Copii – minus 44 de kg.

Denis Fodolică, la cadeți – minus 53 de kg., Ștefan Vasilache, la cadeți – minus 57 de kg., iar Silviu Rotaru, juniori minus 48 de kg. și Cristian Robert Mălureanu, la World Class G2 – seniori minus 87 de kg. au luptat la Dracula Open. Cum a fost la cele două competiții relatează antrenorul Cristi Mălureanu: ”După prima zi de competiție, zi grea, cu mai multe rele decât bune, sportivii noștri au obținut următoarele rezultate: Ștefan Voicu, locul al III – lea la Campionatul European de Copii – prima medalie la un campionat european a unui sportiv vrâncean și Ștefan Vasilache, locul al III-lea la Dracula International Open. Ziua de duminică a inceput destul de rău din cauză că sportivul Cristian Robert Mălureanu acuza o stare de răceală. După un tratament sumar, a intrat în concurs, s-a mobilizat foarte bine, a câștigat două meciuri, dar în finală a pierdut și a terminat pe locul al doilea! Cred că în meciul pentru medalia de aur arbitrul a judecat incorect, însă rezultatul sportivului nostru reprezintă o veritabilă performanță și îi încununează pregătirea de ani mulți!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?