Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbatul împușcat la vânătoare ar fi fiul unui șef al poliției locale din județul Constanța

Anchetă în curs în cazul bărbatului împușcat la o partidă de vânătoare, organizată sâmbătă în județul nostru. În acest moment, procurorii au un suspect, care este cercetat pentru ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și braconaj cinegetic. Aceasta înseamnă că partida de vânătoare era ilegală. Surse din cadrul anchetei ne-au spus că suspectul în cauză este un bărbat din Constanța, județ din care de altfel este originar și bărbatul care a murit. Potrivit Ziua de Constanța, bărbatul decedat, în vârstă de 36 de ani, ar fi fiul șefului Poliției Locale din Agigea. Sursa citată menționează că înmormântarea va avea loc astăzi la Năvodari, unde locuia bărbatul. La acest moment, în cauză se fac audieri, procurorii încercând să stabilească care a fost succesiunea evenimentelor ce a dus la decesul bărbatului.

Deocamdată nu au fost dispuse măsuri, însă în funcție de cursul anchetei, procurorii vor decide în consecință. Ceea ce se știe până în acest moment este că la partida de vânătoare au participat în total cinci persoane, inclusiv suspectul. Incidentul a avut loc pe un fond de vânătoare de pe raza teritorial-administrativă a comunei Andreiașu de Jos, sat Butucoasa. Sâmbătă, în momentul în care a fost anunțat incidentul, primele informații transmise au fost acelea că bărbatul „s-ar fi împușcat din greșeală, în zona abdomenului”. Atunci, la fața locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, însă în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate victimei, în cele din urmă a fost declarat decesul.

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au precizat că persoanele aflate la vânătoare ar fi avut autorizație pentru data de 6 noiembrie 2022, adică pentru duminică și nu pentru sâmbătă. Printre vânători se aflau trei din județul Constanța, inclusiv victima. Din câte se pare, victima ar fi fost împușcată chiar de unul dintre prietenii lui cu care a venit în Vrancea. Mai mult decât atât, după ce a fost împușcat, bărbatul ar fi fost transportat câțiva kilometri de cei cu care se afla la vânătoare, probabil din dorința de a-l aduce mai aproape de locul unde urma să fie preluat de Ambulanță. Autorizația de vânătoare ar fi fost emisă pentru mistreț.

Foto cu rol ilustrativ, sursa: Tima Miroshnichenko – pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?