Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Cum îți aranjezi părul acasă ca să arate ca la salon

Ați auzit vreodată de perie rotativă? Cu siguranță că în vreo revistă ți s-a povestit despre trucul vedetelor pentru a avea o coafură care să arate ca și cum ai ieșit de la coafor în orice zi sau poate ai văzut unul la raionul de uscătoare de păr dintr-un mare magazin. Ai îndrăznit să o încerci? Ar putea fi un moment bun pentru a pune mâna pe una, așa că, dacă vrei să afli mai multe despre o perie rotativă, continuă să citești!

Ce este o perie rotativă?

Ieșirea din duș și pregătirea pot fi mai puțin plictisitoare dacă reduceți timpul pe care îl petreceți pentru a obține un rezultat perfect. Puteți realiza acest lucru în mai multe moduri, dar unul pe care poate nu l-ați luat încă în considerare este o perie rotativă Rowenta ca uscător de păr. Acesta poate fi folosit pentru îndreptarea sau ondularea părului. Cu puțină practică și puțin antrenament, vei putea să îl folosești pentru ca părul tău să arate cât mai bine în fiecare zi.

Pentru a obține o coafură reușită, va trebui ca peria rotativă cu uscător să aibă o putere suficientă, în jur de 1000 W vei putea să îți lucrezi părul fără nicio problemă. O altă caracteristică pe care o poate avea o perie rotativă Rowenta este, la fel ca multe uscătoare de păr, capacitatea ionică. În acest fel puteți obține un finisaj mai bun, deoarece crește strălucirea și moliciunea părului și elimină încrețirea.

Când cumpărați o perie rotativă, este important să luați în considerare tipul dvs. de păr și rezultatele dorite. Dacă aveți părul gros și creț, veți avea nevoie de o perie cu capete mari, care poate face față multor păr simultan. Dacă ai părul fin și drept, vei avea nevoie de o perie cu capete mici pentru a putea ondula fiecare șuviță.

Există, de asemenea, diferite tipuri de peri din care puteți alege, inclusiv naturali și sintetici. Perii naturali sunt adesea fabricați din materiale precum părul de mistreț, care este ideal pentru cei cu scalp sensibil. Perii sintetici sunt adesea fabricați din nailon sau din alte materiale sintetice și sunt cei mai buni pentru cele cu păr mai gros.

Cum să vă aranjați părul cu peria rotativă?

Odată ce aveți o perie rotativă Rowenta în mâini, veți vedea că modul de utilizare este foarte intuitiv. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să reglezi temperatura periei în funcție de grosimea părului tău. De exemplu, dacă aveți părul fin, încercați să vă coafați la o temperatură scăzută, veți avea suficient pentru a obține rezultate și veți evita să vă deteriorați părul.

Deși este bine să folosești o perie rotativă pe părul umed, este întotdeauna mai bine să îndepărtezi excesul de apă cu un prosop atunci când ieși din duș. Următorul pas este să vă pieptănați și să vă descurcați părul și apoi să-l separați în diferite secțiuni pentru a fi mai ușor de coafat. Puteți face acest lucru cu agrafe de păr, mai degrabă decât cu elastice, deoarece astfel veți evita ca elasticele să se lipească de forma părului dumneavoastră.

Așezați această perie rotativă Rowenta în apropierea rădăcinilor și lucrați-o până la vârfuri, înfășurând-o în jurul rădăcinilor. Pentru a obține mai mult volum, puteți usca părul așezând peria sub el. Puteți trece prin păr de mai multe ori, până când părul este complet uscat. De asemenea, dacă vrei să îi dai formă, ține părul înfășurat în uscător câteva secunde. 

În cele din urmă, dacă uscătorul de păr are o priză de aer rece, terminați coafura cu această funcție, astfel încât să puteți fixa rezultatul.

Avantajele utilizării unei perii rotative

Prin utilizarea unei perii rotative, vă puteți aștepta la următoarele beneficii:

  • Reducerea încurcăturilor și încâlcirilor;
  • Bucle uniforme și consistente;
  • Creșterea circulației sângelui la nivelul scalpului;
  • Păr mai ușor de aranjat;
  • Reducerea încrețirii și creșterea strălucirii;
  • Timp de uscare mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?