Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Verificări ale poliției după ce un bărbat ar fi aruncat o pisică în balta Mândrești

Zilele acestea, o postare făcută pe Facebook de o persoană care susține că a surprins „un individ‟ care „a aruncat o pisică în balta Mândrești‟, a adunat sute de distribuiri, zeci de comentarii și reacții. „Sâmbătă seară, acest individ (cel cu tricou roșu) a aruncat o pisică în balta Mândrești. Eram în trecere cu mașina când l-am observat aruncând pisica în apă. Întrebându-l de ce a făcut asta, omul nu a răspuns, dar, din atitudinea lui, am înțeles că se este foarte mândru de isprava lui. Prietenul lui, cel cu tricoul albastru, mai mic cu vreo 25-30 de ani, râdea de zor ca și cum atunci îi înflorea al doilea neuron (și ultimul). Ar fi util un share din partea celor care nu sunt de acord cu astfel de comportamente, poate îl recunoaște cineva înaintea poliției și poate are bunăvoința să ne spună și nouă de ce are astfel de apucături la vârsta lui. Am depus o sesizare la poliție‟, scrie bărbatul pe Facebook, adăugând și câteva poze.

Postarea a împărțit „comentatorii‟ virtuali în două tabere: cei care condamnă gestul și cei care le iau apărarea celor doi bărbați surprinși în respectivele imagini. „Mereu am fost de părere că Dumnezeu nu doarme și că absolut oricine comite orice nedreptate, va plăti! Dar se pare că tocmai ăstora le merge bine și Dumnezeu pe ei nu-i mai vede. Eu personal, îi aruncam în apă și pe ei! Poate nici mie nu îmi este prea ușor cu 10 pisici, dar nu aș face în vecii vecilor așa ceva‟, scrie cineva. Autorul postării a menționat că „pisica a reușit într-un final să iasă, era speriată‟.

Sunt și persoane care îi apără pe cei doi bărbați: „Oameni buni, faptul că Facebook dă dreptul la postări în mod gratuit nu înseamnă că aceste lucruri sunt și adevărate. Acești doi oameni sunt tată și fiu și vă pot spune cu mâna pe suflet că sunt oameni foarte echilibrați iubitori de natură, sport, viață în general. Nu cunosc motivul încercării de a strica liniștea celor doi, dar vă rog nu vă lăsați manipulați. Dacă cele scrise în postare se dovedesc a fi reale, lăsați Poliția să-și facă treaba deși nu cred că este o sesizare în acest sens. Apropo, balta indicată este scăzută și nu este posibil ca o pisică să se înece‟.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea ne-au confirmat că în cauză sunt efectuate verificări.

Foto cu rol de prezentare, sursa: Dominika Kukułka – Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?