Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

VIDEO! Adjud – Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, și primarul Florin Nechifor, prezenți la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Emil Botta”

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, și primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor, au participat astăzi la deschiderea anului școlar la Colegiul Național ”Emil Botta”.
*
Mesajul primarului Florin Nechifor: 
„Am avut onoarea de a participa la deschiderea anului școlar 2022 – 2023 la Colegiul Național ”Emil Botta” alături de oaspetele nostru, dl Cătălin Toma – președintele Consiliului Județean Vrancea, căruia îi mulțumesc și pe această cale pentru sprijinul acordat prin alocarea de fonduri pentru tablele interactive, premierea performanțelor elevilor și profesorilor și a către ONG-urile care derulează activități dedicate elevilor și tinerilor!
Mi-am amintit azi de emoțiile pe care le trăiam, pe când eram elev, la începutul fiecărui an școlar. Acum, adult fiind, realizez rolul pe care l-a avut școala în formarea mea și mai cred că fără ”cei șapte ani de acasă”, fără buna creștere primită de la părinți și bunici, strădania doamnelor și domnilor profesor ar fi fost în zadar.
Din acest motiv consider că tinerele generații vor avea şansa unei cariere de succes în viitor doar dacă noi –părinți, dascăli sau autorități publice – îi vom sprijini pe drumul către maturitate. Doresc să vă asigur că administrația locală va contribui în continuare la dezvoltarea bazei materiale a colegiilor și școlilor din municipiu.
De asemenea, sunt încredințat că elevii din Adjud vor găsi în doamnele și domnii profesor mentori adevăraţi, exemple de conduită și educație care își vor pune amprenta asupra personalității lor și care îi vor sprijini ori de câte ori se for afla în impas.
Vă doresc un început de an cât mai bun şi mult succes în tot anul şcolar!
*
Mesajului președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma:
„Emoții firești pentru copii, părinți și profesori, în debutul de an școlar 2022 – 2023. Sunt alături primarul municipiului de pe Trotuș, Florin Nechifor, și de ceilalți consilieri locali prezenți la evenimentul de astăzi, pentru a transmite gândurile noastre de bine. Am susținut și vom susține educația în mod concret, Consiliul Județean Vrancea alocând fonduri pentru table interactive, pentru premierea celor mai buni școlari și profesori, dar și pentru ONG-urile care derulează activități dedicate elevilor și tinerilor. Mult succes tuturor în acest nou început!”
*

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?