Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Debut ratat pentru focșăneni!

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr, Stoica, Panaite, Bratu, Negoiță – Manu, Mazilu, Săpunaru, Băjenaru (66 Taciuc) – Rogoveanu (78 Zaharia) – Manu.

Metalul Buzău: Dinu –Ceaușu, Nedelcu, Ghinga, Mihai – Cocîrlă, Antone, Stan, Tudorică, Stan, Marcu, Onțel. Au mai jucat Puiu, Târșă, Moldovan.

CSM Focșani 2007 a întâlnit sâmbătă, 27 august, de la ora 18:00, în deplasare, pe Metalul Buzău, pe terenul sintetic al Stadionului Metalul. Rezultatele din play-off-ul campiontului trecut, cu victorii pe linie ale focșănenilor îi indicau favoriți pe oaspeți, cu atât mai mult cu cât în pregătiri avuseseră prestații foarte bune. Sâmbătă, însă, buzoienii au câștigat cu 1-0 pentru că au crezut că o pot face și pentru că au avut în față o echipă moale, evident incomodată de terenul sintetic. Fotbaliștii CSM 2007 au trăit, probabil, cu amintirea meciurilor din play-off, în care le-a ieșit cam tot ce și-au propus. Între timp, însă, Metalul s-a întărit plusurile cele mai consistente fond portarul Dinu, fundașul central Ghinga și extrema Cocîrlă, cel care i-a dat Focșaniului două goluri pe Milcovul pe când juca pentru Brăila.

Cu Metalul Buzău, sâmbătă, formației focșănene nu i-a mai reușit jocul de posesie cu combinații rapide, jucătorii săi parcă s-au temut să tragă la poartă, au întârziat ori irosit momentul ultimei execuții. A încercat Manu în prima repriză, periculos, de la 12 metri lateral dreapta, au mai făcut-o, tot periculos, Zaharia din centrarea lui Stoica și Arnăutu, spre final de meci, când mingea reluată de vârful focșănean a fost respinsă spectaculos de Dinu. Prea puțin pentru a spera la un rezultat pozitiv într-o partidă cu un adversar dificil cum este Metalul Buzău. În contul focșănenilor poate fi pus și faultul asupra lui Arnăutu în careul gazdelor în urma căruia oaspeții au cerut penalty iar arbitrul a făcut urechea toacă. Buzoienii au avut mult mai multe momente în care au fost mai periculoși în careul adversarilor, mai cu seamă la cornere și la loviturile libere. Golul victoriei Metalului a venit în minutul 80 când Cocîrlă a centrat în forță de pe stânga și mingea, care l-a lovit pe Negoiță, s-a dus în plasa porții lui Lazăr pentru 1-0. În minutul 86, buzoienii au trimis mingea în bară.

Sâmbăta viitoare, de la ora 17:00, CSM Focșani 2007 va juca pe Milcovul cu Dacia Unirea Brăila.

Rezultatele etapei și marcatorii

Aerostar Bacău – Voinţa Limpeziş 8-3. Au marcat Pavel – 4 goluri, Vraciu – 2, Vișinar, Anghel, respectiv Lemnaru – 3.
CSM Râmnicu Sărat – Dacia Unirea Brăila 9-0 (I4-0). Au marcat Constantinescu – 3, Mateiciuc – 3, Pâslaru – 2, Socol.
Metalul Buzău – CSM Focşani 1-0 (0-0). A marcat Negoiță – autogol.
Dinamo Bacău – Viitorul Ianca 4-1 (2-0). Au macat pentru gazde Padovei – 2, Mocanu, Hodorogea.
Unirea Braniştea – Sporting Lieşti 0-0

Clasament: 1. CSM Râmnicu Sărat – 3 puncte; 2. Aerostar Bacău – 3 puncte; 3. Dinamo Bacău – 3 punct; 4. Metalul Buzău – 3 puncte; 5. Sporting Liești – 1 punct; 6. Unirea Braniştea – 1 punct; 7. CSM Focșani 2007 – zero puncte; 8. Viitorul Ianca – zero puncte; 9. Voinţa Limpeziş – zero puncte; 10. Dacia Unirea Brăila – zero puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?