Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Fotbal, amical – Focșănenii au câștigat cu lejeritate!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Bacău 6-1 (4-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda (46 Apenciucesei) – Negoiță (46 Juncănaru), Gîrdea (57 Abeaboeru), Bratu (46 Panaite), Damache (65 Oprea) – Manu (46 Strătilă), Săpunaru (46 Stoica), Băjenaru (60 Mazilu, 85 Dănilă), Taciuc (46 Dascălu) – Rogoveanu (Petre), Arnăutu (46 Predoiu).

Antrenori, Marius Bratu, principal și Bogdan Burlacu, secund

CSM Bacău: Cîmpianu – Sahru, Aeroaiei, Apostol, Mihăiță – Adăscăliței, Prioboi, Cristian Mindirigiu, Antal – Cosme, Horvat. Rezerve: Șustac, Mocanu, Strat, Întuneric, Luca, Gherasim, Acatrinei, Șchiopu.

Antrenor, Codrin Mindirigiu

CSM Focșani 2007 a jucat al treilea amical al verii, miercuri, de la ora 17:00, pe Milcovul. Pe o căldură suportabilă, ușor atenuată de o adiere de vânt la nivelul gazonului, cele două formații, aflate dincolo de jumătatea perioadei de pregătire pentru viitorul sezon competițional, au oferit un fotbal plăcut, cu multe faze lucrate și finalizate cu șuturi la poarta adversarilor. Și șapte goluri și trei mingi trimise în transversale. La conducerea jocului s-au aflat o repriză și aproape jumătate gazdele, timp în care CSM Bacău care nu le-a pus vreo problemă și în care au înscris de cinci ori în urma combinațiilor din preajma și în careul oaspeților.

Focșănenii au deschis scorul în minutul 11, prin Băjenaru care a fost la capătul unei combinații la care au mai participat Manu și Rogoveanu și a șutat imparabil în poarta lui Cîmpianu. În minutul 20, Manu, în excelentă dispoziție, a combinat cu Rogoveanu, a reprimit și a tras cu stângul de la 12 metri pentru 2-0. Cinci minute mai târziu Manu a trimis mingea în stâlpul din stânga lui Cîmpianu, în minutul 26, Arnăutu a șutat în transversală de la 16 metri pentru ca în minutul 39 Bratu să avanseze pe stânga de unde a centrat pentru Arnăutu care a fost la minge înaintea portarului băcăuan, a preluat cu eleganță și a trimis în poartă pentru 3-0. În minutul 44, Apostol, presat de Arnăutu a deviat în proprie poartă mingea centrată de Negoiță și s-a făcut 4-0. La pauză, Marius Bratu a schimbat șapte jucători – până la final avea să trimită în teren toți focșănenii înscriși pe foaie și, în primele 20 de minute, tot CSM 2007 a stăpânit jocul. În minutul 50, portarul oaspeților a trimis mingea unui coechipier, Ciprian Petre a interceptat, a intrat în care și a dus scorul la 5-0. În minutul 70, CSM Bacău a redus din handicap dintr-o lovitură de pedeapsă, iar peste cinci minute au trimis mingea în tansversală. S-a făcut 6-1

în minutul 80 când Oprea a profitat de o altă repunere greșită a apărătorilor de la Bacău și a stabilit scorul final.

CSM Focșani a făcut o partidă bună în compania unui adversar care în campionat i-a pus mai mereu probleme. Față de finalul campionatului trecut, echipa Focșaniului combină mai mult și mai cu folos, ajunge mai repede în careul advers și, mai important, încheie cele mai multe acțiuni cu șut la poartă. Jucătorii nou veniți și care au evoluat pe posturi din apărare până în vârf, par integrați bine în concepția de joc propusă de Marius Bratu. Rămâne ca astfel de concluzii să fie valabile și după meciuri cu adversari mai puternici. Până atunci e de spus că acum formația CSM Focșani 2007 arată bine și că promite un sezon cel puțin la fel de bun ca și cel trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?