Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Tir sportiv– Focșănenii au luat mai mult de jumătate dintre medalii!

Poligonul de tir Iosif Sîrbu din Capitală a găzduit în perioada 31 iulie -2 august Campionatul Național la pușcă cu aer comprimat al juniorilor 2. După ce s-au distins la Cupa României, juniorii de la CS Unirea – CSM Focșani 2007 pregătiți de profesorul Aurel Giurgea, au reușit o performanță remarcabilă și la competiția care a urmat imediat, Campionatul Național – au câștigat șase medalii: 3 de aur, una de argint și două de bronz, mai mult de jumătate dintre cele puse în joc.

Au devenit campioni ai României și au fost medaliați cu aur echipa de băieți alcătuită din David Ioan, Edward Mitrofan și Bogdan Popa, echipa de fete alcătuită din Theodora Ticu, Alexandra Joghiu și Denisa Săftian și, la individual, David Ioan.

La individual, pe locul al doilea, cu medalie de argint a încheiat concursul Edward Mitrofan iar pe locul al treilea și medaliat cu bronz au încheiat competiția Bogdan Popa și echipa mixtă format din Edward Mitrofan și Denisa Săftian. Teodora Șușu a intrat după Cupa României în cantonament la Izvorani cu Lotul Olimpic de junioare, unde se va afla până la 15 august după care va reveni la antrenamente acasă, la Poligonul din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?