Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO:Octavian Cioruţă, cel mai tehnic la turneul de minibaschet


„Minibaschet în piață”, turneul care a adus în Piața Unirii din Focșani șase echipe de copii și organizat de CSM Focșani 2007 și Liceul cu Program Sportiv Focșani, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Focșani, precum și al mai multor sponsori, a fost o bijuterie de competiție! Au fost trei zile de frumos spectacol sportiv, de ieșire în lume a micuților baschetbaliști din Iași, Galați, Buzău, Brăila și Focșani, răsplătiți cu generozitate de numeroșii focșăneni care i-au privit, i-au încurajat, pe unii i-au admirat pentru reușitele tehnice. 
În finala mare, CSM 2007 LPS Focșani a dispus de Preventis Iași cu 54-26 după ce, la pauza mare, scorul era 22-17. Pentru CSM 2007 LPS Focșani au jucat: Denis Miron, Paul Lavric, Dragoș Cristea, Teodor Lavric, Octavian Cioruță, Valeriu Dima, David Antonescu, Eric Stanciu, Åžtefan Modreanu, Filip Răducan, Teodor Crăciun, Bogdan Stoian, Iulian David. Antrenor: profesor Petruț Mihai. Organizatorii au desemnat echipa turneului, în următoarea componență: Miron, Stanciu, Antonescu, toți de la CSM 2007 LPS Focșani, Jilavu, de la CSS Buzău și Strătilă, de la Preventis Iași. Cel mai tehnic jucător al competiției a fost desemnat Octavian Cioruță, de la Focșani, cel mai bun recuperator – Grosu, de la LPS Galați, cel mai de perspectivă jucător – Matei Lupușoară de la LPS Galați. Cel mai bun marcator al turneului a fost Mihai Gavrilescu de la Iași. 
Premierea a fost făcută de consilierul local Aurel Bâcu, directorul DJTS Vrancea, Daniel Gongu, inspectorul școlar pentru educație fizică și sport, Ionel Ambrosie, directorul CSM Focșani 2007, Marian Rădulescu și, din partea Federației Române de Baschet, de Ioan Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?