Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Minifotbal, Turneul final al Campionatului Național – Grupă grea pentru Viitorul Câmpineanca!

  • Campionii Vrancei vor avea ca adversare pe Rolelectrice Deva, AS Glissando Timișoara, ACS Ludicom Victory CUP București

Turnel final al Campionatului Național de minifotbal, programat pentru 15-17 iulie la Râmnicu Vâlcea, va avea la start cele mai bune 32 de echipe din România, împărțite în opt grupe. Campioana Vrancei, Viitorul Câmpineanca a fost trimisă de sorți în Seria F, alături de grupări puternice – Rolelectrice Deva, AS Glissando Timișoara, ACS Ludicom Victory CUP București. ”Este o grupă foarte grea”, mi-a spus managerul echipei, Jani Oltianu, care a adăugat că echipa sa va juca la cel mai bun nivel al său și va încerca să repete performanța din Supercupa României unde a reușit trei victorii clare în grupă și și-a obținut dreptul de a evolua la Turneul Final al Campionatului Național.

Vitorul Câmpineanca are câteva probleme de lot generate de faptul că Ștefan Lupu, cel mai bun jucător al Campionatului în Liga de minifotbal Vrancea și Claudiu Mihai nu vor putea face deplasarea din cauza programului de muncă la firma la care sunt angajați. Ceea ce va scădea mult din forța de joc a formației din Câmpineanca. Jani Oltianu mi-a mai spus că va încerca să facă două transferuri din campionatul local și să aducă, astfel, înlocuitori de nivel similar pentru Lupu și Mihai. Nici banii nu-l dau afară din casă, în calitate de manager al Viitorului, pe Jani Oltianu. Iar deplasarea și participarea la Turneul Final presupun ceva chletuieli. ”Mulțumesc celor care ne-au fost alături în timpul campionatului și ne-au susținut financiar să facem o veritabilă performanță și să participăm la Supercupă. În primul rând domnului primar Tudorel Ivan care ne-a ajutat din surse proprii, nu din bugetul local. Și tragem nădejde ca oamenii cu sufletul alături de echipa noastră să ne ajute și pentru participarea la turneul de la Râmnicu Vâlcea unde vom face tot ce depinde de noi pentru a onora comuna noastră, Județul Vrancea și încrederea pe care sponsorii o au în noi. Și cărora le mulțumim anticipat!”

Jocurile Turneul Final al Campionatului Național de minifotbal vor avea loc pe Arenele Traian, Baza Sportivă Oltenia, Baza Sportivă Zăvoi din Râmnicu Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?