FOTO! „Campionii primesc medalii… legendele… nemurirea!” – Cupa de pescuit sportiv Tomiță Lazăr, ediția a VII-a

0
764

 

Tomiță Lazăr va rămâne veșnic campionul și eroul nostru!

În perioada 7-8 iulie, IPJ Vrancea prin Asociația sportivă “Tomiță Lazăr” a organizat în localitatea Nănești, Cupa de pescuit sportiv Tomiță Lazăr, ediția a VII-a, în memoria celui care va rămâne pentru totdeauna campionul și eroul nostru.

Tomiță Lazăr şi-a desfăşurat activitatea timp de 29 de ani în slujba semenilor. Un foarte bun sportiv, coleg, tată, soț -eroul nostru a fost premiat an de an la etapele finale ale Campionatelor de Atletism şi Cross ale Ministerului Afacerilor Interne (peste 25 de medalii), fiind o mândrie pentru instituție, pentru familie dar și pentru semeni.

De o modestia rară, impunea respect prin simplitate, iubea profesia pe care a îmbrățișat-o cu trup și suflet, iubea natura, sportul dar mai presus de orice, își iubea semenii.

Fiecare tură de noapte avea același motto pe care, cu profesionalism, l-a insuflat zi de zi și colegilor :„Să avem grijă ca şi în această noapte, oraşul să doarmă liniştit!” .

Originar din Tulnici, a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia 1986, din acelaşi an fiind încadrat la Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Asigurare a Ordinii şi Liniştii Publice.
Pentru merite deosebite, la data de 31.12.1990 a fost trecut în corpul ofiţerilor şi avansat la gradul de sublocotenent .La data de 01.12.1994 a fost mutat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea, desfăşurându-şi activitatea ca ofiţer operativ la Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Focşani. În perioada 25.09.1998 – 15.12.2000 a lucrat ca ofiţer operativ la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea. După revenirea la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea la 15.12.2000 a lucrat ca ofiţer la Serviciul Cabinet, la Detaşamentul pentru Intervenţie Rapidă şi Biroul de Ordine Publică al Poliţiei Municipiului Focşani.
În anul 2008 a fost numit adjunct al Şefului Detaşamentului pentru Intervenţie Rapidă, iar de la 21.09.2009 a devenit şeful acestei structuri până în fatidica zi, când a încheiat ultima misiune printre semeni, cea supremă,
și a început prima misiune printre îngeri, când cerurile s-au deschis pentru a îmbrățișa un titan.

Eroii nu mor niciodată!Ei trăiesc în gândurile și în sufletele noastre!

Comunicat IPJ Vrancea, 8 iulie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here