Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Pompierii au intervenit pentru evacuarea a doi copii blocați într-un autoturism

BULETIN INFORMATIV

Nu lăsați copiii nesupravegheați!

Astăzi, 07 iulie, în jurul orei 15:30 pompierii militari au fost solicitați să intervină în parcarea unui supermarket din municipiul Focșani, pentru deblocarea unui autoturism, deoarece doi copii gemeni, fetiță și băiețel de 1 an și 3 luni, au rămas surprinși în interior.

Tatăl a sunat îngrijorat la numărul unic de urgență 112, după ce a constatat că nu poate deschide mașina deoarece, într-un moment de neatenție, odată cu cumpărăturile a lăsat în portbagaj și cheile mașinii.

La fața locului s-au deplasat de urgență, 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. După sosirea unui echipaj de poliție la locul evenimentului, a fost primit acordul tatălui, iar pompierii au procedat la spargerea geamului din partea dreaptă față, reușind astfel să deblocheze ușile autoturismului.

Dorim să atragem atenția că, oricând o clipă de neatenție poate avea consecințe grave asupra siguranței copiilor. Cu această ocazie, reamintim încă o dată cât de importantă este supravegherea permanentă a copiilor. Totodată, cei mici nu trebuie lăsați niciodată singuri în autoturisme, pentru că din curiozitate pot apăsa butoane care să declanșeze punerea în funcțiune sau pot fi expuși la pericole care nu pot fi înlăturate imediat.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?