Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Cupa României, Faza regională – Victoria Gugești întâlnește pe Victoria Traian!

  • Meciul va avea loc pe stadionul din Gugești începând cu ora 18:00

Cupa României la Fotbal are, începând din acest sezon, un format diferit de cele anterioare. Câștigătoarele fazelor județene au fost grupate pe șapte Regiuni. În fiecare Regiune au fost constituite câte două grupe de câte trei formații care joacă între ele iar primele clasate din fiecare grupă vor disputa finala ce va desemna gruparea care urcă în faza națională. Victoria Gugești face parte dintr-o grupă cu Victoria Traian (Brăila), Axiopolis Cernavodă (Constanța) iar în a doua grupă a Regiunii a 7-a evoluează Pescărușul Sarichioi Junior (Tulcea), Unirea Braniștea (Galați) și Voința Lanuri (Buzău).

În prima etapă, Victoria Traian a pierdut acasă, 0-12, în fața Axiopolis Cernavodă. Scorul este descalificant pentru campioana județului Brăila și, dacă nimic nu s-a schimbat la echipă de la acel meci până acum, partida de sâmbătă va fi o simplă formalitate pentru Victoria Gugești. Victoria Traian a jucat însă în barajul pentru Liga a III-a unde a câștigat unul dintre meciurile cu campioana Galațiului, Unirea Braniștea. Însemnă că forța ei de joc reală este cu totul alta decât cea arătată în partida cu fosta divizionară de Liga a III-a, Axiopolis Cernavodă, pe care Victoria Gugești o va întâlni în deplasare în următoare etapă a Cupei României, miercuri, 13 iulie, în Faza Regională.

În celalată grupă a Regiunii a 7-a, în prima etapă, Unirea Braniștea– Voința Lanuri 3-1 iar în etapa a doua, tot mâine, ACS Pescăruşul Sarichioi Junior – Unirea Braniştea. În situația în care va câștiga grupa, Victoria Gugești ar putea da în finală peste nou promovata în Liga a III-a, Unirea Braniștea. Până atunci, însă, într-o primă instanță are nevoie să se impună mâine în partida cu Victoria Traian. Și dacă o face cu mai puțin de 12-0, la Cernavodă nu i-ar mai rămâne decât varianta victoriei pentru a termina pe primul loc în grupă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?