Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Tenis – Vrancea Trophy, pe noua arenă Tenis Club Focșani!

  • Terenurile se află spre Crâng, în fosta livadă, pe Strada Alunului

Competițiile oficiale de tenis din Vrancea, care au avut loc din anii 90 ai secolului trecut încoace pe terenurile din Complexul Sud, au un nou loc de desfășurare: noua arenă a Tenis Club Focșani din cartierul rezidențial din drumul spre Crângul Petrești, situat în fosta livadă. Un prim concurs va debuta peste două zile. Este turneul regional inaugural al ediției a 15-a a suitei de întreceri sportive locale Vrancea Trophy, Tenis Partner (noul Sportya), organizat de Cosiliul Județean Vrancea. Organizarea și asigurarea efectivă a acestui prim concurs al Vrancea Trophy sunt asigurate de Tenis Club Focșani prin profesorii Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae. Profesorul Răzvan Bucuroiu, în principal cea mai proeminentă personalitate a tenisului vrâncean de după tatăl său, George Bucuroiu, continuă tradiția organizării complexului de competiții care a avut ani mulți ca apogeu turneul internațional din Circuitul ITF, Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani. Pentru acest an, la început, va fi Vrancea Trophy, Tenis Partner (noul Sportya).

Într-un Comunicat de presă, Tenis Club Focșani a precizat că „Înscrierile la Turneu sunt deschise până în ziua de debut, 08.07.2022 orele 12:00, iar primele meciuri vor începe chiar din după-amiaza aceleiași zile. Participanților li se vor acorda diplome, cupe și medalii, fiindu-le pregătite și alte surprize, iar masa festivă va avea loc sâmbătă după-amiaza, pentru relaxare, socializare și reîncărcare cu energie proaspătă.

Competiția se desfășoară în perioada 8-9-10 iulie 2022 la noua bază sportivă a Tenis Club Focșani de pe Str. Alunului (cartierul rezidențial situat în fosta Livadă), fiind și un preambul pentru inaugurarea acestei noi și unice baze sportive, dedicată tenisului, din județul Vrancea și din regiunea Moldovei.

Încrezători în derularea unei întreceri de cea mai bună calitate, vă invităm și vă așteptăm cu drag!

Înscrieri și informații despre întreg Calendarul Circuitului Vrancea Trophy 2022, vă oferim la telefon 0723171958 – Răzvan Bucuroiu și 0745087186 – Bogdan Nicolae”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?