Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO : Fotbal, Cupa României: În finală, Dumbrăveni și Focșani!


Formații
CSM Focșani 2007: Lazăr – Tîrcă, Parlac, Beșa, Mihai (65 Pădineanu) – Lupu, Negoescu, Chivu (65 Alexandru Duca), Manu (65 Valentin Ion) – Predoiu (Remus Popa), Pasăre ( 65 Negoiță). 
Tractorul Nănești: Radu – Bratu, Andrei, Nicușor Nistor, Voinea, Borcea, Ichim, Lucian Apostol, Adrian Apostol, Năstase, Andone. A mai jucat Sorin Bănică.
A doua semifinală a etapei județene a Cupei României a adus față în față, joi seara, pe terenul principal al Stadionului Milcovul, două formații care se întâlniseră și duminica trecută, în campionat – CSM Focșani 2007 și Tractorul Nănești. În Superliga Altdorf  Tehnic, focșănenii câștigaseră în deplasare cu 5-0 și era limepde că și în Cupă deznodământul întâlnirii va fi același. Era de văzut doar cu ce scor vor încheia semifinala cele două combatante!
Fotbaliștii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma au dat repede un semn: în minutul 3, după un corner de pe dreapta, Pasăre a prelungit cu capul de la marginea careului, iar din 8 metri Târcă a reluat în gol! 1-0 și promisiune de festival ofensiv focșănean. După câteva șuturi blocate de fundașii ori portarul Năneștiului, a urmat cornerul din mintul 14, când Negoescu a trimis cu capul în plasa oaspeților mingea venită din centrarea lui Manu: 2-0! Au fost apoi câteva ratări mari ale Focșaniului însă, în minutul 30, Pasăre a fost lansat în zona centrală din fața careului advers și de la 20 de metri a dus scorul la 3-0. În minutul 42 a fost rândul lui Lupu să pătrundă printre fundașii Tractorului și să marcheze cu eleganță pentru 4-0. Trei minute mai târziu, Claudiu Mihai a pus mingea aproape de vinclul porții Năneștiului din lovitură liberă de la 20 de metri și prima parte a meciului s-a încheiat cu 5-0. În tot acest timp, oaspeții, echipă muncitoare cu un vârf rapid, au pus foarte rar la lucru apărarea focșăneană, care nu a putut fi însă depășită!
În primul minut al celei de-a doua reprize, Pasăre a făcut dubla, iar trei minute mai târziu, Negoescu l-a imitat trimițând cu capul în plasă mingea revenită din transversală după lovitura liberă bătută de Predoiu. În minutul 52, Predoiu a înscris pentru 8-0. În minutul 65, antrenorii CSM Focșani 2007 au făcut cinci modificări în echipă, iar doi dintre nou intrați au dus scorul la 11-0: Valentin Ion, în minutul 69, când a intrat în dribling de la 18 metri și de la linia de fund a trimis în plasă făcând inutilă ieșirea la blocaj a portarului Năneștiului, și Remus Popa minutul 75 și 88, a doua reușită, cu capul, fiind de mare spectacol!
Cu câteva minute înainte de final, Pădineanu a fost accidentat și după intervenția medicală din teren a fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul Județean unde a fost diagnosticat cu fisură de maleolă!
Finala Cupei, dintre Euromania Dumbrăveni și CSM Focșani 2007, se va disputa într-o zi ce urmează să fie stabilită de AJF Vrancea.
În această seară, de la ora 18.00, pe Milcovul, CSM Focșani 2007 va întâlni Unirea Èšifești, în etapa a 20-a a Superligii Altdorf Tehnik!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?