Jandarm vrâncean, reprezentantul Jandarmeriei Române în Italia, la o activitate de formare profesională în domeniul negocierii

0
1605

Plutonierul major Bogiu Ionuț Iulian, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, a reprezentat Jandarmeria Română la o activitate de formare profesională în domeniul negocierii, organizată de către Institutul Superior de Tehnici Investigative al Armei Carabinierilor din Velletri, Italia, în perioada 06 -24 iunie 2022.

La această activitate au participat 18 reprezentanți, specialiști din instituții de aplicare a legii, respectiv Arma Carabinierilor Italieni, Poliția Penitenciară Italiană și Jandarmeria Română.

Subofițerul, în vârstă de 34 de ani, este căsătorit și activează în unitatea noastră de la începutul carierei sale. Din cei 12 ani de carieră militară, în ultimii 11 ani a activat în cadrul structurii antiteroriste și de acțiuni speciale a inspectoratului, fiind mereu preocupat de îmbunătățirea propriului nivel de pregătire, aspect care a avut și are o contribuție importantă în îndeplinirea obiectivelor unității.

“Din punctul meu de vedere, negocierea este o abilitate foarte importantă în activitățile de zi cu zi desfășurate de jandarmerie, atât în misiunile zilnice de patrulare cât mai ales în derularea acțiunilor speciale. Raportându-mă la natura activității noastre, consider că tehnica negocierii este o metodă de rezolvare pașnică a unor situații de criză’’, a declarat subofițerul la întoarcerea din misiune.

Suntem convinși că noile idei abordate în domeniul negocierii și experiențele împărtășite de celelalte instituții de aplicare a legii participante la activitate vor contribui la îmbunătățirea activității structurii noastre.

Comunicat IJJ Vrancea, 28 iunie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here