Ediția: Duminică 21 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Duminică 21 aprilie 2024 Nr. 6608

Atletism, Campionatul Național de seniori – Claudia Prisecaru este campioana României, 2022, la 3000 metri obstacole!

  • Sportiva de la CSM Focșani 2007 a câștigat cu lejeritate titlul în cursa de sâmbătă, 25 iunie, de pe stadionul de atletism Nicolae Mărășescu din Craiova

Claudia Prisecaru, sportiva CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Cristian Orza a câștigat cu lejeritate sâmbătă seara proba de 3000 metri obstacole a Campionatului Național de Seniori și Tineret ale cărui întreceri au avut loc la Craiova, pe Stadionul de Atletism Nicolae Mărășescu. Campioana de la Focșani a condus cu autoritate cursa, de la început până la final și a pus între ea și cea de a doua clasată mai mult de o sută de metri. Pe locul al doilea s-a clasat Adelina Bălțoi, de la ACS Sportul Feroviar București iar pe poziția a treia, Mihaela Blaga, de la Blaj.

În urmă cu o săptămână, tot la Craiova, Claudia Prisecaru a câștigat în aceeași probă medalia de argint la Campionatele Balcanice.

Claudia a coborât la Craiova de la Complexul Sportiv Național ,,Piatra Arsă”, unde se pregătește pentru Campionatele Europene de Seniori de la Munchen, Germania, din perioada 15-21 august, și unde s-a întors pentru a continua antrenamentele. Claudia Prisecaru avea de mai multă vreme îndeplinit baremul pentru competiția continentală iar la Meeting Iberoamericano Huelva WA Continental Tour Europe Bronze, în Spania, la 25 mai, și l-a reconfirmat cu un excelent record personal – 9:33,41!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?