Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

AJF Vrancea, despre situația creată la barajul de promovare în Liga a treia, în urma contestației depuse de clubul Victoria Gugești

Comunicat de presă

Referitor la situația creată la barajul de promovare în Liga a treia, în urma contestației depuse de clubul 𝗩𝗶𝗰𝘁𝗼𝗿𝗶𝗮 𝗚𝘂𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶 asupra dreptului de joc al unui număr de cinci jucatori, facem următoarea precizare:

Până la soluționarea contestației de către comisia de disciplina din cadrul 𝗙.𝗥.𝗙. ne abținem de la orice declarații către presă, totul ar fi tardiv. Vom asigura echipei noastre tot sprijinul necesar pentru soluționarea corectă a contestației, vom asista clubul vrâncean atât din punct de vedere juridic cât și logistic pentru ca acesta să fie reprezentat cu profesionalism la ședința Comisiei de Disciplină. Personal am convingerea ca 𝙁.𝙍.𝙁. prin 𝘾𝙤𝙢𝙞𝙨𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝘿𝙞𝙨𝙘𝙞𝙥𝙡𝙞𝙣𝙖 va judeca cazul cu celeritate și după propriul Regulament de organizare a fotbalulului din România, regulament pe care cu toții trebuie să-l respectăm.

𝗗𝗶𝗻𝗰𝗼𝗹𝗼 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗱𝗲𝗿𝗮𝗺 𝗰𝗮 𝗮𝘃𝗲𝗺 𝗰𝘂 𝘁𝗼ț𝗶𝗶 𝗱𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗮 𝘀𝗮 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗮𝗺 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗶ț𝗶𝗮, de la jucători și până la conducători. În toată această poveste un singur lucru este clar – jucătorii în culpă nu au respectat competiția, au jucat pentru două sau chiar trei cluburi în același timp. 𝘾𝙤𝙢𝙞𝙨𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝘿𝙞𝙨𝙘𝙞𝙥𝙡𝙞𝙣𝙖 𝙖 𝙁.𝙍.𝙁. urmează să se pronunțe (î𝘯 𝘶𝘳𝘮𝘢 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘦𝘭𝘰𝘳 𝘱𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘰 𝘴𝘢 𝘭𝘦 𝘥𝘦𝘱𝘶𝘯𝘦𝘮 𝘯𝘰𝘪) dacă au jucat regulamentar pentru Voința Limpeziș sau nu.

𝘗𝘳𝘦𝘴𝘦𝘥𝘪𝘯𝘵𝘦 𝘈𝘑𝘍 𝘝𝘳𝘢𝘯𝘤𝘦𝘢,

𝗗𝗮𝗻 𝗗𝘂𝗺𝗶𝘁𝗿𝘂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?