Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Brazilian Jiu Jitsu – Focșănenii de la ”Academia Marinus”, de 31 de ori pe podium la Cupa Munteniei!

  • Opt medalii de aur, nouă medalii de argint și 14 medalii de bronz

Sportivii ”Academiei Marinus Focșani” au concurat sâmbătă, 4 iunie, la Cupa Munteniei la Jiu Jitsu, probe de Gi (cu kimono) și No Gi (fără kimono) și MMA, organizată în Sala Trivale din Pitești de CSM din localitate în colaborare cu Federația Română de Kempo și Lupte. Clubul focșănean, care a avut în competiție 19 participanți cu vârste cuprinse între 5 ani și 43 ani, a ocupat locul 3 pe echipe, ca urmare a evoluțiilor foarte bune ale sportivilor săi, care au urcat de 31 de ori pe podium – 8 medalii de aur, 9 de argint și 14 de bronz.

Au luptat pentru Academia Marinus Focșani: Denisa Maria Ferariu, care a obținut două medalii de aur și una de bronz, Elina Dumitrașcu de două ori aur, o dată argint și de două ori bronz, Raimond Vasilede două ori aur, Zian Monac o dată aur, de două ori argint și o dată bronz, Gabriel Stoiano dată aur, Fabian Marian Magiaru o dată argint și o dată bronz, David Ștefan Necoară – o dată argint și o dată bronz, Alexandru Anghel o dată argint la superfight, Iasmina Lăutaru o dată argint și o dată bronz, Tudor Răducioiu, o dată bronz, Ion Răducioiu o dată bronz, Vasile Molnar de două ori bronz, Tudor Ușurelude două ori argint și de două ori bronz, Andrei Rusu de două ori bronz.

A fost o competiție destul de intensă și cu multe lupte, fiecare sportiv fiind înscris la două probe pe fiecare disciplină. În afara medaliaților, au mai luptat de la Academia noastră Beatrice Molnar, Ilinca Răducioiu, Darius Cașu, David Mustafa care nu au ajuns pe podium, dar au luptat foarte bine! Dorim să mulțumim organizatorilor pentru buna organizare și desfășurare a competiției și părinților acestor copii minunați care ne sprijină și ne susțin de fiecare dată. Mulțumesc elevilor mei cât și domnilor Emil Sterea și Vali Petcu, a declarat după Cupa Munteniei antrenorul și managerul Academiei Marinus, Marian Dobrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?