Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Gabriela Porumb, șefa de promoție a Colegiului Național „Unirea‟ Focșani

Joi, la Teatrul Municipal „Mr Gh. Pastia‟ din Focșani, a avut loc festivitatea de absolvire a elevilor de la clasele a XII-a din cadrul Colegiul Național „Unirea‟ (CNU) Focșani. Eleganți, purtând cu mândrie toca și roba în culorile colegiului care timp de patru ani le-a devenit a doua casă, absolvenții s-au bucurat din plin de eveniment. Șefa de promoție de anul acesta de la CNU Focșani este Gabriela Porumb, pe care o felicităm și căreia îi urăm succes la examenul de Bacalaureat.

Tot ieri, cadrele didactice și absolvenții de liceu au marcat și ieșirea la pensie a profesoarei de Biologie Valerica Ilie căreia, „pentru abnegația și devotamentul puse în slujba învățământului vrâncean, pentru contribuția deosebită la dezvoltarea și promovarea imaginii colegiului‟, i-a fost conferit ordinul „Spiritul Unirist‟ în grad de comandor! Pe pagina sa de Facebook, Cornel Noană, directorul CNU Focșani, a postat câteva poze de la festivitatea de absolvire, și mesajul: „Mulțumim pentru tot, Doamna Profesoară Valerica Ilie! Drum bun cu succes în toate! Promoția CNU-2022!”  O felicităm pe prof. Valerica Ilie pentru frumoasa activitate didactică și-i dorim pensie lungă și fericită!

Totodată, le dorim mult succes absolvenților de liceu care se pregătesc în această perioadă pentru examenul de Bacalaureat!

sursă foto: Facebook Cornel Noana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?