Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Descoperă profesioniștii în materie de hair & beauty din România! Este ușor, cu Stailer

Multitudinea saloanelor de înfrumusețare ne face mult mai grea alegerea pentru unul singur. Modul de lucru este unul diferit la fiecare hairstylist, prețurile variază, serviciile calitative și disponibilitatea lor ne împiedică să îl alegem pe cel mai bun pentru noi. În plus, sunt multe saloane și hairstyliști care nu au specialiști în acest domeniu, serviciile finale nefiind întocmai pe placul clienților. Descoperă profesioniștii în materie de hair & beauty din România!

Dacă te-ai hotărât că e timpul de o schimbare de look sau vrei doar să îți întreții aspectul, căutarea saloanelor de înfrumusețare nu a fost niciodată mai simplă! Intră pe platforma stailer.ro sau descarcă aplicația și vezi care saloane se potrivesc l mai bine stilului tău. Peste 1000 de centre de înfrumusețare sunt disponibile, iar profesioniștii se regăsesc în cadrul tuturor.

Platforma Stailer îți oferă posibilitatea de a te programa în 41 de orașe din România. Lista completă a lor este disponibilă pe site. Printre ele se numără și unele dintre cele mai importante zone ale țării precum București, Iași, Timișoara, Oradea, Cluj Napoca, Suceava, Satu Mare și multe altele. De asemenea, poți face o programare la un salon make-up Zalau, cât și la un salon de întreținere corporală din Reșița. Descoperă toate saloanele din orașele respective!

Instalează aplicația și navighează de oriunde te afli!

Stailer dispune și de o aplicație mobilă ce poate fi instalată pe telefon sau pe tabletă. Prin aceasta, te poți programa de oriunde și oricând, fără să fie necesar ca salonul să fie deschis. Intri pe aplicație, îți creezi un cont, apoi navighezi printre miile de saloane.

Un alt beneficiu al aplicației este faptul că poți utiliza harta interactivă. Această secțiune îți arată toate saloanele și hairstyliștii din zona ta, pe baza locației tale. Nu mai trebuie să cauți orașul sau zona ta în listă, ci doar să accesezi această secțiune.

Pentru a te bucura de toate acestea, de aici descarci aplicatia Stailer. Aceasta poate fi obținută din magazinele digitale precum App Store, Google Play sau App Gallery. După ce ai descărcat-o nu mai rămâne decât să îți creezi un cont și să beneficiezi de avantajele sale!

Platforma și aplicația sunt complet gratuite

Avantajele Stailer nu se opresc doar la efectuarea programărilor, ci continuă la folosirea platformei și aplicației mobile. Ambele sunt gratuite, poți petrece oricât timp dorești în cadrul lor și în plus poți programa chiar și un prieten.

Toate răspunsurile la întrebările tale sunt afișate pe site, în secțiunea de „Întrebări frecvente” acolo unde găsești și răspunsul despre prețul plătit pentru programări. Stailer te ajută să obții rezervarea locului la salonul dorit.

În cazul în care nu ai găsit un loc disponibil, poți reveni oricând pe aplicație sau pe platformă. Fie selectezi o altă dată pentru programare, fie ești conectat pentru a vedea dacă se eliberează vreun loc. La rândul tău și tu poți anula o programare, iar locul va fi eliberat pentru un alt client.

 

Contact: support@stailer.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?