Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Soţul Mădălinei Manole: Avea stări ciudate, voia să ne vegheze din altă parte


În primul interviu acordat după moartea Mădălinei Manole, Petru Mircea a vorbit, marți, într-o ediție specială a „Åžtirilor Pro TV”, despre drama care i-a lovit familia. Petru Mircea a spus, îndurerat și de multe ori plângând, că a trecut prin momente foarte grele în ultimele două luni. „Am fost singurul om care i-a putut pătrunde și în suflet. Așa se întâmplă cu suflete pereche”, a spus Petru Mircea, precizând că „adevărul va ieși la lumină și lumea, probabil, va înțelege perfect ce s-a întâmplat în sufletul ei”, însă Măgduța (Mădălina Manole, n.r.) nu și-ar dori să vorbească el foarte mult despre aceste lucruri în momentul de față. El a mai spus că „gura lumii se grăbește”. „Doar cine a fost prin preajma noastră de două luni încoace știe ce am făcut și cât am suferit”, a mai spus el. Răspunzând unei întrebări referitoare la motivul care a făcut-o pe Mădălina să se sinucidă, Petru Mircea a răspuns: „O anumită neîmplinire”. El a mai spus că Mădălina avea „niște stări ciudate”, din care își revenea de fiecare dată. „Cam la trei zile se stingea toată starea asta. Avea niște stări ciudate ce apăreau în mijlocul săptămânii, brusc, se stingeau ușor ușor și era același suflet cald și zâmbitor și înțelegător. Spunea mereu că vede toată dragostea cu care este înconjurată, dar că așa simte ea că pentru a ne fi nouă mult mai bine, ea trebuie să ne vegheze din altă parte și înnebuneam efectiv când auzeam asta. Nu doresc nimănui”, a spus Petru Mircea, precizând că nu știe ce ar fi putut provoca trăirile acestea. El a mai afirmat că a vorbit cu tot felul de oameni, medici, psihologi. ” Toată lumea a încercat să o lămurească să meargă la un psiholog”, a spus Petru Mircea, precizând însă că Mădălina nu a vrut să meargă la un psiholog sau la alți medici specializați, pentru că „ea nu delira, ea gândea limpede”.

„Eu nu mă simt acuzat”

Totodată, Petru Mircea a mai spus că, înainte să caute sprijin în altă parte, a încercat să găsească sprijin la părinții Mădălinei. „Primul lucru a fost să pun mâna pe telefon și să-i sun pe părinții ei (…) Am avut parte de surprize și surprize”, a spus Petru Mircea, răspunzând unei întrebări referitoare la primele stări ale soției sale, care s-au produs în luna mai. „Am beneficiat de asistență la Spitalul de Urgență Floreasca”, a spus Petru Mircea, precizând că medicii de acolo au ținut-o internată peste noapte pe Mădălina și că ar fi ținut-o în continuare în spital, dacă ar fi avut „cea mai mică urmă de nebunie, de schizofrenie, de neliniște”. „Am apărat-o și am protejat-o”, a spus el, precizând că Mădălina era afectată de foarte multe lucruri, „de la mizeriile și neliniștile din prima linie – viața politică, dar și de mizeriile din presă și răutatea oamenilor”. „A fost un om care a simțit la maxim toate bucuriile și tristețile”, a mai spus el. „Eu nu mă simt acuzat, nu am nicio teamă, am o tristețe nemărginită că nu-mi găsesc liniștea să-mi plâng soția, pe mama copilului meu”, a mai spus el, precizând că suferă foarte mult că fiul său „nu va simți niciodată căldura mamei”. „Toată viața și-a dorit ființa asta minunată să strige cineva după ea «mami, mami» și acum, când are cine să strige, nu va auzi”, a mai spus Petru Mircea.

„Până nu aflu adevărul, ce aș putea să fac?”

Pe de altă parte, în ediția specială a „Åžtirilor Pro TV” a fost difuzat un interviu cu tatăl Mădălinei, Ion Manole. Acesta a spus că de la înmormântare nu mai este în niciun fel de relații cu soțul cântăreței. „În perioada aceasta, nu mai sunt relații, nu l-am văzut de când ne-am despărțit, de la înmormântare. Ce relații să fie? Până nu aflu adevărul, ce-aș putea să fac eu, să mă gândesc la ginerele meu când soția mea e în casă, zace în pat și eu am fost la medic…”, a spus tatăl artistei. Ion Manole a vorbit și despre copilul cântăreței. „Dacă îl găsește vinovat, vă dați seama că legea nu i-l lasă (pe copil, n.r.). Dacă nu este vinovat, mă bucur pentru el, mi se rupe inima pentru copil”, a mai spus el. Totodată, tatăl Mădălinei a spus că nu poate să înțeleagă de ce soțul artistei „a refuzat asistența medicală” pe care s-a oferit să o aducă de la Ploiești. „El (soțul, n.r.) a adus vraciul. Nu m-a primit cu asistență medicală și a adus și așa îi zic, vraci. Niște oameni din ăștia cu puteri supranaturale. N-a vrut să primească  doctor de specialitate. Fata mea a dispărut, ce am avut mai drag și tot sufletul nostru”, a mai spus Ion Manole. De cealaltă parte, Petru Mircea a spus că „minciuna este un păcat” și că tatăl Mădălinei  „răstălmăcește niște vorbe, probabil prin prisma durerii prin care trece”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?