Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO! S-a prăbușit o porțiune din podul peste Putna, care face legătura între Vulturu și Vadu Roșca

O parte din podul peste râul Putna, care face legătura între satele Vulturu și Vadu Roșca, și anume porțiunea spre Vadu Roșca, s-a prăbușit în această seară, a anunțat IPJ Vrancea.

„În această seară, în jurul orei 19.37, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești s-au sesizat cu privire la faptul că pe DJ 204 D una dintre extremitățile podului peste râul Putna (spre Vadu Roșca), care face legătura între satele Vulturu și Vadu Roșca, s-a prăbușit. Nu sunt persoane rănite sau izolate, accesul în satul Vadu Roșca fiind posibil pe o altă rută alternativă, prin comuna Suraia. Un echipaj de poliție se află la fața locului”, se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Circulația in zona se va desfășura pe o ruta ocolitoare, cu o lungime de 17 kilometri, pe traseul Vulturu-Boțârlau-Suraia-Vadu Roșca. Din informațiile transmise de autoritățile locale, se va lucra la amenajarea unui drum comunal/sătesc, aflat la jumatatea distanței dintre Vadu Roșca și Suraia – ieșire din Boțârlău spre Vulturu. Această variantă ar scurta distanța la jumătate, adică aproximativ 8-10 kilometri.

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?