Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Volei junioare – Astăzi la Focșani începe turneul semifinal al Seriei K!

  • La turneu participă CSS Focșani, CSM București, LPS Mircea Eliade București, ACS Penicilina Iași

Lotul cu care CSS Focșani a evoluat în sezonul regulat: Alessia Sima – căpitanul echipei, Ilinca Teodora Știrbu, Andra Damaschin, Denisa Areena Cara, Cătălina Ciubotaru, Miruna Pușcă, Ioana Bădin, Alexandra Elena Diac, Flavia Maria Obodariu, Riana Ingrid Bobeică, Valeria Robu, Claudia Popa.

Antrenori, Cătălin Știrbu, Marian Apostu, Cosmin Popa  

CSS Focșani a câștigat licitația pentru organizarea turneului semifinal Seria K a Campionatului Național de Volei Junioare. Turneul are loc începând de astăzi, 27 aprilie, în Sala Liceului cu Program Sportiv, cu participarea formațiilor CSS Focșani, CSM București, LPS Mircea Eliade București, ACS Penicilina Iași. Aseară a avut loc tragerea la sorți a jocurilor turneului care se vor disputa până la 29 aprilie, în intervalul orar 14:00-20:00.

CSM București a câștigat Seria C a Campionatului Național cu o performanță excepțională – nu a pierdut nici un set! CSS Focșani a terminat pe locul 2 în Seria A, cu două înfrângeri. LPS Mircea Eliade vine din Seria C, unde s-a clasat a treia, iar Penicilina Iași, din Seria A, unde a încheiat sezonul regulat pe poziția a patra. Se va califica în turneul final echipa clasată pe primul loc. 

La volei se acordă 3 puncte pentru victorii cu 3-0 sau 3-1 două puncte pentru victorie cu 3-2 și 1 puncte pentru înfrângere cu 2-3.  

La CSS Focșani nu va putea evolua Alessia Sima, în refacere după o accidentare din timpul sezonului regulat, alte câteva jucătoare având probleme de sănătate pe care conducătorii echipei încearcă să le rezolve până la ora primului joc!    

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?