Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Două mașini implicate într-un accident la ieșire din Dumbrăveni; unul dintre șoferi a fugit

 

Un accident a avut loc în această dimineață pe DN 2-E 85, la ieșire din Dumbrăveni. Conform primelor date, un pasager a fost rănit ușor. La locul accidentului au ajuns echipaje de la poliție, pompieri și Ambulanță. Vom reveni cu informații.

UPDATE! Unul dintre șoferi a lăsat mașina și a fugit de la locul accidentului. El a fost găsit de polițiști, rezultând că era băut, în urma testării cu etilotestul.

UPDATE 2! Biroul de presă al IPJ Vrancea a transmis: „Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier care s-a produs în afara localității Dumbrăveni. Coliziunea a avut loc între 2 autoturisme, rezultând rănirea ușoară a unei persoane, pasager. Unul dintre conducătorii auto a părăsit locul producerii accidentului rutier, fiind identificat de polițiștii rutieri, pe câmp. Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”.

Sursa foto: IPJ Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?