Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Spargere la o locuință din Năruja; suspectul, un minor cunoscut cu probleme

Un minor de 17 ani este acuzat de o familie din Năruja că sămbătă, 16 aprilie a.c., ar fi pătruns în imobilul lor și le-ar fi furat o sumă mare de bani. Cel care ne-a sesizat această situație este un bărbat plecat la muncă în străinătate, care-și face griji pentru siguranța familiei rămase în țară. „Eu lucrez în Franța și știu de la mama că sâmbătă i-a fost spartă casa de un băiat de 17 ani din localitate. Mama în acea zi nu era acasă. Cu ea locuiește și fratele meu mai mic de 14 ani care, atunci când s-a petrecut spargerea, tocmai se întâmpla de la un prieten. Când a ajuns acasă fratele meu, l-a găsit pe acest băiat de 17 ani care, după ce a furat suma de bani care era într-un borcan, a încercat să-l amenințe cu un briceag, apoi a sărit pe geam și a fugit‟, povestește bărbatul.

Băiatul de 14 ani și-a sunat mama și a anunțat-o că cineva a intrat în casă și le-a furat bani. „După ce a vorbit cu fratele meu, mama a sunat la 112. Au venit cei de la poliție, au luat amprente, iar acum așteptăm să vedem cum va fi rezolvată situația. Băiatul acesta de 17 ani este cunoscut în toată Năruja ca fiind un copil cu probleme, în sensul în care a mai fost implicat în alte spargeri, ba chiar a și bătut un om. Nu merge la școală de ani buni, familia este despărțită, în ultima perioadă tatăl lui stă mai mult beat. Și, în urmă cu mai mult timp, același băiat a mai avut o tentativă de spargere în care l-a implicat și pe fratele meu. Atunci, erau prieteni, acum, mama spune că nu mai sunt. Eu nu știu exact ce se întâmplă acolo pentru că sunt plecat la muncă în străinătate‟, mai spune bărbatul. 

Întrebați despre acest caz, polițiștii vrânceni au spus că „în cursul zilei de 16 aprilie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Vidra au fost sesizați prin  apel 112 de către o femeie din Năruja cu privire la faptul că, din locuință, i-ar fi fost sustrase sume de bani (…). În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat‟.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?