Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO și FOTO: Vânătoare de ouă de ciocolată și teatru în aer liber, printre evenimentele din cadrul Târgului de Paști organizat de Școala “Adrian Păunescu” Focșani

Școala Gimnazială “Adrian Păunescu” (nr.7) Focșani a organizat miercuri Târgul de Paşti ,,Suflet pentru suflet”. Acesta a inclus o expoziție de icoane, ornamente handmade, ouă încondeiate, un târg de carte și de jucării, pictură pe folie, vânătoare de ouă de ciocolată, teatru în aer liber și circuite sportive. „Vă mulțumim tuturor că ne-ați fost alături în această zi ,,altfel”. Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi donate şi în acest an. ,,Îți dorim putere, sănătate şi te aşteptăm să revii între noi, dragul nostru!”

Suntem ,,Suflet pentru Suflet”!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook / Școala Gimnazială ,,Adrian Păunescu” – Focșani.

La eveniment a participat „cu bucurie și emoție” și primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă. „Pe standurile pregătite de școlari am găsit decorațiuni pascale și o expoziție de icoane pe lemn semnate de micii artiști ai școlii. Satisfacția a fost cu atât mai mare cu cât acțiunea a avut un scop caritabil, toate fondurile strânse de copii din vânzarea de obiecte artizanale hand made urmând a fi donate către un elev cu probleme de sănătate, căruia îi urez putere pentru a trece cu bine peste toate încercările. Îi felicit pe școlarii de aici pentru inițiativă și mulțumesc organizatorilor pentru invitație. Le doresc tuturor copiilor o vacanță frumoasă! Sărbătorile Floriiilor cât si cele pascale să le petreacă cu pace și sănătate alături de cei dragi!”, a transmis primarul Cristi Misăilă.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?