Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO: „Să prindem rădăcini“, campanie de plantare derulată de PSD Vrancea

PSD Vrancea continuă campania de plantare de arbori în zone degradabile, dar și alte zone specifice în cadrul campaniei „Să prindem rădăcini!“. Este vorba despre o acțiune demarată în luna martie, care vizează plantarea unui număr de 500.000 de arbori, dintre care 300.000 de puieți forestieri în fondul forestier proprietate publică a statului și 200.000 de puieți forestieri și pomi fructiferi pe alte terenuri publice și private. 

O astfel de acțiune a avut loc ieri în localitatea Fitionești, la eveniment participând membri PSD Vrancea și TSD Vrancea, dar și voluntari, cetățeni ai comunei, coordonați de primarul Iordache Cazacu, alături de consilierul județean Vasile Melinte. Cei prezenți au plantat puieți de molid la intrarea în comuna Fitionești dinspre Panciu. „Vă rog să-mi permiteți să mulțumesc tuturor celor care au participat la acțiunea de plantare de la intrarea în comuna Fitionești! Mulțumesc domnului viceprimar pentru organizarea impecabilă ! Mulțumesc consilierilor locali ai PSD pentru  participare! Mulțumesc consilierilor județeni pentru prezență și participare și nu în ultimul rând mulțumesc domnului prefect Nicușor Halici pentru sprijin și implicare! Cu astfel de acțiuni, comuna Fitionești este și va fi în topul celor mai frumoase localități!“, a scris primarul Iordache Cazacu pe pagina sa de facebook. 

Tot ieri, social democrații din Mărășești au plantat 1000 de puieți de salcâm, molid și sălcioară în Parcul Joffre din oraș. La acțiune au participat și angajați din administrația publică locală, precum și locuitori ai orașului Mărășești, coordonați de primarul Valerică Chitic, viceprimarul Arghire Cătălin și consilierul județean Marin Vasile. 

Luni, mai mulți social democrați vrânceni, coordonați de prefectul județului și totodată președintele interimar al PSD Vrancea, Nicușor Halici, alături de primarul Mihai Neață, au plantat peste 3500 de puieți de salcâm și sălcioară în comuna Milcovul. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?