Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Fotbal județean, Cupa României – Derbiul Inizio – Victoria Gugești se joacă în sferturi de finală!

Tragerea la sorți a jocurilor din etapa județeană a Cupei României, care a avut loc ieri, la sediul AJF Vrancea, a stabilit ca derbiul primelor două clasate în acest moment în play-off-ul Superligii, Inizio-Victoria Gugești, să se dispute în sferturile de finală, în una dintre zilele de 7 sau 8 mai. Cele două echipe se vor întâlni și în campionat, cu o săptămână mai devreme, într-o dispută care ar putea să decidă campioana și reprezentanta Vrancei la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. 

Programul primelor două tururi, așa cum a rezultat din tragerea la sorți:   

Turul 1 – 19 aprilie ora 16.00: Dinamo Tătăranu – CSM Adjud 1946; Voința Sihlea – CS Prosport; Siretul Suraia – ACS Homocea; Trotușul Ruginești – CSO Viitorul Mărășești; Sportul Ciorăști – FC Panciu; Tractorul Nănești – CSC Dumbrăveni.

Turul 2 – sferturi de finala va aduce în teren la 7/8 mai, perechile de echipe: 1. Siretul Suraia /ACS Homocea – Voința Sihlea/CS Prosport; 2. Tractorul Nănești/CSC Dumbrăveni – Sportul Ciorăști/FC Panciu; 3. Inizio Focșani – Victoria Gugești; 4. Trotușul Ruginești/CSO Viitorul Mărășești – Dinamo Tătăranu/CSM Adjud 1946. Inizio Focșani și Victoria Gugești intră direct în turul al doilea. În semfinale se vor întâlni căștigătoarea sfertului 1 cu cea a sfertului 3 și învingătoarea din sfertul 2 cu cea din sfertul 4.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?