Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Fotbal, play-off, Liga a III-a, seria a 2-a – Oțelul a fost mai inspirată decât CSM 2007!

  • Oțelul Galați – CSM Focșani 2007 2-0 (1-0)

Formații

Oțelul Galați: Ursu – Rus, Sârghi, Ghiocel, Nedelea – Neagu, Jardan, Denis Cireș, Cisotti – Cîrjan, Nica. Rezerve: Dur-Bozoancă, Farcaș, Adăscăliței, Marc Cireș, Nistor, Savu, Rîpan, Crîcimar, Green 

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Strătilă (60 Manu), Săpunaru, Taciuc (90 Predoiu), Dascălu (90 Stoica) – Rogoveanu – Băciuț.

În runda a doua a play-off-ului Seriei a 2-a a Ligii a III-a, Oțelul Galați și CSM Focșani 2007 s-au întâlnit sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul. 

Meciul a început cu gălățenii în terenul oaspeților și în minutul 7 după o lovitură liberă, în fața porții oaspeților s-a creat un meleu din care Lazăr a ieșit cu mingea în mână. În minutul 20 a apărut prima ocazie de gol adevărată a jocului: Cireș a trimis cu capul spre poartă într-o zonă în care nu era Lazăr, însă Panaite a respins tot cu capul. A fost momentul în care focșănenii au ieșit din presiune și, pe contraatac, în minutul 21, Băciuț a plecat în cursă pe dreapta, a trimis în centrul careului pentru Rogoveanu care, în zonă liberă, nu găsit rapid soluția să tragă la poartă și Rus a intervenit salvator blocând șutul cu care putea fi deschis scorul. În minutul 28, rolurile s-au inversat: Rogoveanu l-a servit impecabil pe Băciuț aflat în careu, ușor dreapta, nemarcat, dar golgeterul Focșaniului a reluat slab la colțul lung și mingea s-a dus pe lângă mâna lui Ursu, care a plonjat, dar și pe lângă stâlp. Scăpați cu fața curată, gălățenii au revenit în jumătatea oaspeților, în minutul 30 Cisotti a reluat pe spate, dar mingea s-a dus peste transversală, în minutul 33, Nica, talonat de Panaite, a șutat tot peste poartă, pentru ca în minutul 41, Cisotti, marcat cu lejeritate de Negoiță, să deschidă scorul cu un șut la colțul lung. Ușor surprins, Lazăr a plonjat, însă nu a putut opri mingea să ajungă în plasă. Al doilea gol a fost marcat în minutul 46, la prima acțiune a gălățenilor în careul focșănenilor: o centrare a dus mingea la 10 metri de poartă, Ghiocel a trimis cu capul lui Jardan, nemarcat și lovitura – tot cu capul – a acestuia a trimis mingea în poarta CSM 2007. În cealaltă jumătate de teren, în minutul 63 Negoiță a insistat la o minge pe stânga, s-a debarasat de doi adversari, i-a pasat lui Rogoveanu în careu aproape de linia de fund, din centrare a rezultat un corner în urma căruia reluarea cu capul a lui Bratu nu a adus beneficiu pentru focșăneni. Cel mai important eveniment al minutelor care au mai rămas până la final a fost eliminarea Săpunaru, în minutul 70.Centralul Andrei Baciu, din Botoșani, care a făcut scurtă la mâini tot arătând cartonașe galbene oaspeților, i l-a dublat pe cel dat în prima repriză lui Săpunaru și i-a arătat și roșul mijlocașului de la CSM 2007 în timp ce acesta era scos cu targa de pe teren, accidentat în urma unui duel cu un jucător al Galațiului. 

În sinteză: până la goluri, gazdele avuseseră doar două mari ocazii de a marca, iar după aceea, una singură. Două ocazii au avut și oaspeții. Fructificată oricare dintre ele ar fi însemnat deschiderea scorului și foarte probabil o altă desfășurare a jocului! Una peste alta, Oțelul a fost mai inspirată sâmbătă, decât CSM 2007. Poate la Focșani, la 30 aprilie va fi altfel!  

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17:00, CSM Focșani 2007 va întâlni pe stadionul Milcovul pe Aerostar Bacău.

Foto, Facebook Otelul Galați 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?