ULTIMA ORĂ! Fotbal, play-off, Liga a III-a, seria a 2-a – Oaspeții puteau obține mai mult!

0
1315
  • Oțelul Galați – CSM Focșani 2007 2-0 (1-0)

Formații
Oțelul Galați: Ursu – Rus, Sârghi, Ghiocel, Nedelea – Neagu, Jardan, Denis Cireș, Cisotti – Cîrjan, Nica. Rezerve: Dur-Bozoancă, Farcaș, Adăscăliței, Marc Cireș, Nistor, Savu, Rîpan, Crîcimar, Green
CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Strătilă (60 Manu), Săpunaru, Taciuc (90 Predoiu), Dascălu (90 Stoica) – Rogoveanu – Băciuț.

În runda a doua a play-off-ului Seriei a 2-a a Ligii a III-a, Oțelul Galați și CSM Focșani 2007 s-au întâlnit astăzi, de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul. Gazdele au câștigat cu 2-0 prin golurile marcate de Cisotti, în minutul 41 și Jardan, în minutul 46. În ultimele 20 de minute, CSM 2007 a jucat cu un om mai puțin după ce Săpunaru a fost eliminat pentru al doilea galben pe care arbitrul i l-a dat, în timp ce mijlocașul Focșaniului era scos cu targa de pe teren, accidentat în urma unui duel cu un jucător al Galațiului. Până la goluri, gazdele avuseseră doar două mari ocazii de a marca, iar după aceea, una singură. Două ocazii au avut și oaspeții. Fructificată, oricare dintre ele ar fi însemnat deschiderea scorului și, foarte probabil, o altă desfășurare a jocului!

Foto: Facebook Oțelul Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here