Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Carmen Lățcan: „Terapeutul-nutriționist te învață să adopți un stil de viață sănătos și echilibrat‟

Terapeutul-nutriționist Carmen Lățcan este de profesie farmacist, iar după 30 ani de activitate în domeniul farmaceutic a hotărât să se axeze pe consilierea pacienților înființând Centrul de consiliere în nutriție, diete personalizate și stil de viață sănătos în Focșani, pe strada Mihail Kogalniceanu nr 25. În urma cursurilor de pregătire post universitare de Nutriție, Fitoterapie, Homeopatie și competențe în utilizarea aparatelor tip quantic biofeedbak cunoscute generic drept aparate de biorezonanță, recunoscute în Comunitatea Europeană, Carmen Lățcan a dobandit profesia de terapeut-nutriționist.

Terapiile alternative „reprezintă un cumul de terapii naturiste, respectiv fitoterapie – suplimente din plante, homeopatie – remedii homeopate, metaterapie – reducerea inflamațiilor din organism prin frecvențe emise de dispozitive de biorezonanță. Aceste dispozitive sunt în armonie cu vibrația organelor, fiind totodată complet inofensive. Practic, aceste dispozitive reechilibrează organismul din punct de vedere energetic‟. Este important de precizat că „analizele medicale vin în completarea tabloul clinic al persoanei în cauză‟, adaugă terapeutul.

De ce este în avantajul unei persoane să se adreseze unui terapeut și cum te poate acesta ajuta să-ți recapeți echilibrul? „Recuperarea se va face mai repede, terapeutul făcând recomandările necesare identificării unui tratament pe bază de suplimente alimentare. Totodată, acesta va recomanda o dietă specifică fiecărei persoane în parte. Terapeutul te invață să adopți un stil de viață sănătos și echilibrat, astfel încât organismul tău să fie în armonie cu starea de bine‟, spune Carmen Lățcan.

De precizat că persoanele cu afecțiuni cronice care urmează deja un tratament alopat nu vor renunța la acesta decât în urma recomandărilor făcute de medicul curant. „Terapiile alternative și complementare nu substituie tratamentul alopat, ci susțin celelalte funcții ale organismului, astfel încât tratamentul principal recomandat de medicul specialist să aibă eficacitate maximă și, totodată, starea de bine să se instaleze mai repede‟, precizează Carmen Lățcan.

Când ne adresăm unui terapeut?

Terapiile alternative se adresează tuturor categoriilor de vârstă, „dar în special persoanelor ce suferă de: obezitate, dislipidemii, probleme digestive, probleme legate de sistemul osos, de aparatul urinar, probleme legate de sistemul endocrin. Și aparatul cardiovascular este foarte bine susținut de terapiile alternative. Recuperarea unei persoane care suferă de probleme cronice se face mult mai repede și își poate relua ritmul normal al vieții‟, mai spune Carmen Lățcan. Rezultate foarte bune se obțin în cazul adicțiilor precum consumul de alcool, substanțe interzise sau fumat. Terapiile alternative ajută persoanele în cauză să facă față perioadei de sevraj, mai spune Carmen Lățcan.

Obține o programare la numărul de telefon: 0740 574 325

Facebook: https://www.facebook.com/Cultura-sanatatii-alternative-100875015567569/

Site: https://www.terapeut-nutritie.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?