Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Brazilian Jiu Jitsu – AS Marinus Focșani, cu 38 de sportivi la Cupa ”Danubius”, la Brăila!

Brăila a găzduit sâmbătă, 26 martie, ediția a VIII-a a Cupei Danubius la Brazilian Jiu Jitsu, competiție care a făcut parte din circuitul Belt League, sezonul 2021-2022. Între cei aproape 400 de concurenți din România și Republica Moldovea intrați pe saltelele de concurs s-au aflat și 38 de sportivi, cu vârste între 4 ș 23 de ani, de la Asociația Sportivă Marinus Focșani. Cu cele 5 medalii de aur, 14 de argint și 10 de bronz obținute, clubul focșănean s-a clasat pe pocul 5 din 38 de cluburi participante.

Au fost medaliați cu aur Kevin Tănase, Darius Gabriel Casu, David Mustafa, Amalia Maria Nițu și Rareș Susanu. Medalii de argint au obținut Maia-Stefania Culiță, Alessia Mara Joițaru, Luca Andrei Turtoi, Zian Monac, Mălina Culiță, Denisa Nicoleta Drăghici, Mălina Culiță, David Drîmbă, Beatrice Molnar, Adelin Alecu, Vasile Raimon, Maria Ferariu, Vasile Molnar, Vasile Mihai. Cu medalii de bronz au încheiat competiția Denis Cîrnu, Ilinca Șerban Rusu, Rareș Cristian Șerban, David Cucoș, Nicola Boubătrîn, Beatrice Panaitescu, Andra Lungu, Fabian Magiaru, Elina Dumitrașcu, David Mihăilă.

AS Marinus i-a mai avut în concurs pe Yanis Săpunaru, Darius Vasile Curte, Ianis Huzuneanu Ianis, Costel Picos, Sava Susanu, Tudor Ușurelu, Alexandru Anghel, Gabriel Stoian, Sebastian Susanu.

”A fost o competiție cu o încărcătură emoțională foarte mare atât pentru mine ca antrenor cât și pentru părinții celor mici, cu vârste între 4-6 ani care, o parte dintre ei, au concurat pentru prima dată. Am început anul cu multă implicare și cu antrenamente bine organizate deoarece avem un an competițional bogat în competiții. Ne dorim să mergem și la Campionatul European cât și la Campionatul Mondial de la Abu Dhabi la sfârșitul acestui an. Dorim să trimitem mulțumirile și aprecierile noastre către susținătorii noștri și părinții care ne sunt mereu alături și ne încurajează”Marian Dobrică, managerul AS Marinus Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?