Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Fotbal județean – Vineri, 1 aprilie, începe play-off-ul Superligii Vrancei

  • CSM II Focșani 2007 s-a retras din campionat și a fost înlocuită pentru play-off de Prosport
  • În ultima etapă a sezonului regulat, derbiul de la Giugești s-a terminat cu scor alb

Sezonul regulat al Campionatului județean de fotbal s-a încheiat duminică. Rezultate:

Grupa A: Victoria Gugești – CSM Adjud 1946 0-0; Tractorul Nănești – Dinamo Tătăranu 3-1; CS Prosport – FC Panciu 2-1.

Grupa B: Inizio Focșani – CSC Dumbrăveni 2-1; Siretul Suraia – Trotușul Ruginești 3-1; ACS Homocea – Sportul Ciorăști 3-0; Voința Sihlea – CSO Mărășești 2-3.

Într-un comunicat de presă, AJF Vrancea anunță că, ”După retragerea din campionat a CSM II Focșani 2007, în play-off va merge Prosport, în condițiile în care locul 5 din grupa A, Tractorul Nănești, nu are echipă de juniori”.

Clasamentul la început de play-off: 1. Inizio – 18 puncte; 2. Victoria Gugești – 16 puncte; 3.CSC Dumbraveni – 9 puncte; 4. CSM Adjud 1946 – 8 puncte; 5. FC Panciu – 7 puncte; 6. CSO Mărășești – 4 puncte; 7. ACS Homocea – 4 puncte; 8. Prosport – 3 puncte.

În prima etapă, care va începe vineri, 1 aprilie, se vor întâlni echipele clasate pe locurile 1-3 și 2-4, din cele două grupe din sezonul regulat, astfel: Victoria Gugești – CSC Dumbrăveni, Inizio Focșani – FC Panciu, CSO Mărășești – Prosport și CSM Adjud 1946 – ACS Homocea.

Derbi cu scor alb pe un vânt puternic!

  • Victoria Gugești – CSM Adjud 1946 0-0

Formații

Victoria Gugești: Gabi Ciobotaru – Mihăilă, Milea, Gurău, Duca – Mănăilă, Florin Ciobotaru, Liviu Dumitriu, Budeanu – Ciprian Dumitriu, Hoțoi. Rezerve: Stanciu, Dediu, Teodorescu, Ilie, Bratu. Antrenor, Octavian Bucătaru

CSM Adjud 1946: Atomei – Trăistaru, Neagu, Istrate, Nistor – Căldăraru, Oltianu, Zarzu, Bogdan Lupu, Tobă, Cristian. Rezerve: Tuduriu, Voinescu, Juncu, Gavrilă, Hagiu, Popa. Antrenori, Bogdan Miron și Daniel Boruga.

Ultima etapă a sezonului regulat al Campionatului Superligii Vrancei a adus față în față duminică, 27 martie, de la ora 11:00, pe stadionul din Gugești, formația locală Victoria, lidera clasamentului Grupei A și formația de pe locul al doilea, CSM Adjud 1946. Calitatea jocului a fost influențată de vântul care a suflat puternic de toată durata întâlnirii! Dar nu au lipsit fazele de poartă care au dat nota de spectacol așteptată de publicul venit în număr, totuși, mic, în tribunele cochetei arene gugeștene. Cu vântul în față în prima repriză, gazdele au gestionat corect evenimentele din teren și s-au aflat aproape de gol în minutul 12, când Budeanu a șutat din marginea careului pe lângă poarta lui Atomei, în minutul 29, când Liviu Dumitriu a bătut bine o lovitură liberă de la 22 de metri iar Gurău a întârziat la întâlnirea cu mingea, în minutul 31, când după o fază prelungită în careul său, Atomei a intervenit în extremis cu piciorul și a respins de pe linia porții balonul care intra în gol.

Cea mai mare ocazie a Gugeștiului a fost a lui Liviu Dumitriu care a trimis mingea la încheietura barelor din lovitură liberă în minutul 40. Adjudenii au avut șansele lor de gol în minutul 7 când au bătut repede o lovitură liberă din afara careului dar mingea s-a dus pe lângă poartă, în minutul 16, după o nouă lovitură liberă urmată de intervenția lui Gabi Ciobotaru și în minutul 34, cu mingea șutată pe jos, dar deviată în corner. În partea a doua a întâlnirii, tot gazdele au fost mai productive în situații de gol, dar în minutul 51, Budeanu, singur, nemarcat în careu, cu mingea la picior, a uitat ce caută acolo și până și-a amintit a fost blocat de un apărător al Adjudului iar în minutul 34 tot el a lovit mingea fără vlagă mingea, Atomei a respins în lateral, iar Ciprian Dumitriu, din unghi foarte închis a reluat spre poartă de unde portatul CSM a respins în corner. Oaspeții și-au creat în minutul 64 o ocazie din care gugeștenii, ocrotiți de noroc, au scăpat cu fața curată, mingea de gol trimisă cu latul din apropierea a trecut cu o palmă peste transversală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?