Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Baschet, Liga Națională – Turneul focșănenilor s-a mutat la Oradea!

  • CSM CSU Oradea – CSM Focșani 2007 joi, 14 ianuarie, ora 19:00 și CSM Focșani 2007 – CS SCM Timișoara vineri, 15 ianuarie, ora 16:00; ambele partide vor putea fi urmărite live pe youtube FRB TV

Turneul al patrulea al grupei de Liga Națională în care evoluează CSM Focșani 2007 – de această dată, alături de CSM VSKC Miercurea Ciuc, CSM CSU Oradea și CS SCM Timișoara, a fost programat să aibă gazdă pe CSM VSKC. Dar a fost mutat la Oradea după ce în Sala Polivalentă din Miecurea Ciuc au fost duse să locuiască o vreme, persoanele rămase fără locuință în urma unui violent incendiu din municipiu. Pentru a ajunge în timp util ca să fie recuperați fizic până la ora primului meci, focșănenii vor pleca la Oradea în această dimineață și se vor caza la hotel în jurul orei 22:00.

          Joi, 14 ianuarie, CSM Focșani 2007 va întâlni formația gazdă, CSM CSU Oradea, de la ora 19:00, pe Arena Antonio Alexe. Vineri, 15 ianuarie, de la ora 16:00, focșănenii vor întâlni pe timișorenii de la CS CSM. Ambele adversare ale echipei pregătite de profesorii Petruț Mihai și Florin Munteanu din turneul de la Oradea sunt din prima categorie valorică a campionatului Ligii Naționale. Și Timișoara și Oradea au câștigat cu lejeritate meciurile disputate în compania formațiilor din al doilea nivel valoric, așa cum este și CSM Focșani 2007. Însă focșănenii au arătat, cu precădere în partidele de la Craiova cu Dinamo și CSMU o creștere spectaculoasă în joc, urmare a atingerii unui nivel de omogenizare care dă încredere și permite punerea în valoare a calităților individuale.

Este de reținut că la CSM 2007 evoluează cel mai bun recuperator din Ligă, Sampson, și care este al treilea la numărul de capace. O mai eficientă valorificare a baloaneor câștigate de unul dintre cei doi americani ai Focșaniului ar aduce și o creștere a numărului de puncte și a șanselor de câștig ale echipei. Am dat un exemplu din cele mai multe posibile pentru îmbunătățirea în continuare a prestației CSM 2007 care, într-un clasament al adevărului, de află pe locul 10 din cele 14 competitoare din Ligă. Ceea ce, pentru o echipă care,după ce a rămas fără mai mulți jucători din cauza pandemiei, a fost reconstituită cu puțin timp înaintea începerii campionatului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?