Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Bărbat prins la volan cu un permis fals

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 28 martie 2022:

„Infracțiuni la regimul rutier constatate de polițiști
La data de 25 martie a.c., ora 14.49, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat, de 54 de ani, din comuna Câmpineanca, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Focșani, deși se afla sub influența alcoolului. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Sâmbătă, 26 martie a.c., ora 07.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au identificat un bărbat, de 26 de ani, din localitate, la volanul unui autoturism, iar aparatul etilotest a indicat în urma testării un rezultat de 0,76 mg/l.
Tot sâmbătă, în jurul orelor 18.44, pe Drumul Național 2 European 85, în localitatea Tișița, pe direcția de mers Adjud-Focșani, polițiștii au oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 44 de ani, din județul Suceava, având asupra sa un permis de conducere, aparent eliberat de autoritățile din România. Date fiind suspiciunile că permisul de conducere prezentat pentru control nu prezenta toate elementele de siguranţă, poliţiştii au procedat la verificarea acestuia, situaţie în care au constatat că bărbatul nu deținea permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals.
Ieri, 27 martie a.c., polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 53 de ani, din comuna Vidra, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, din municipiul Focșani.
În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?