Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Familia sopranei Gabriela Băncilă oferă cazare, în Vrancea, refugiaților ucraineni

Soprana Gabriela Băncilă, originară din Focșani, a trimis un mesaj către presă prin care anunță că familia ei oferă cazarea, în Vrancea, refugiaților ucraineni. Soprana a recurs la acest gest, impresionată fiind de drama prin care trec, în aceste zile, oamenii din Ucraina, pe fondul războiului. Iată mesajul: ,,Fac un apel umanitar! Doresc să vin în ajutorul fraților noștri ucraineni care au venit în România din cauza războiului. Am decis împreună cu tatăl meu, Costel Băncilă, să cazăm câteva persoane la noi acasă, având 4 camere la dispoziție, la țară, în satul Șerbești, cumuna Vidra, județul Vrancea. Tata va merge mâine dimineață la Focșani. Vă rog să mă ajutați să-îl pun în legătură cu oamenii care au ajuns la Focșani sau vor ajunge zilele  acestea, ca să-i i-a acasă și să le ofere un locaș și mâncare caldă.

Eu le voi trimite, după posibilități, hrană și îmbrăcăminte. Dacă doriți să ne ajutați si dumneavoastră, vă rog să-mi scrieți la nr.de  whatsapp: 00393488426229. Sau să mergeți direct la mine acasă, la tata ,  strada Nucului, satul Șerbești,  comuna Vidra, județul Vrancea, la familia Băncilă. Cu tata locuiește sora lui și tataia, tătal lor. Noi, dragii noștri, vă așteptăm și vă primim cu brațele deschise! Atât cât putem!

Haideți să îi ajutăm. Fiecare cât poate. Nici poporul  ucrainian și nici cel rus nu au nici o vină. Oamenii sunt nevinovați. Vinovați sunt cei de la conducere! M-a emoționat această poză și am postat-o! Noi, oamenii de rând, trebuie să fim uniți și să ne ajutăm indiferent de nație! Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne ferească de tot ce este rău”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?