Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Patru tineri din Vrancea, răniți într-un grav accident pe DN2 E85, în județul Buzău

Un grav accident rutier, în care au fost răniți patru tineri din Vrancea, s-a produs vineri seară pe DN2 E85, în zona localității Poșta Câlnău din județul Buzău. Cauza producerii accidentului pare a fi, din primele informații, neatenția șoferului de 24 de ani din Vrancea, care a pierdut controlul volanului (sens Buzău către Rm. Sărat).

Potrivit site-ului reporterbuzoian.ro, autoturismul s-a ciocnit violent de un copac, impactul soldându-se cu patru victime, una dintre ele fiind găsită inconștientă.
„Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din Poșta Câlnău, accident rutier. Din primele date 4 persoane ar necesita îngrijiri medicale, un auto a ieșit în afara părții carosabile intrând în coliziune cu un copac”, a anunțat IPJ Buzău, la momentul producerii accidentului.
„Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Râmnicu Sărat, un șofer în vârstă de 24 de ani, din Vrancea ar fi pierdut controlul asupra direcției, a ieșit în afara carosabilului și a lovit un copac.
Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a altor 3 pasageri ai acestuia, bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 39 de ani, toți din Vrancea.”, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Buzău.

Toți cei patru tineri au fost transportați la spital. Polițiștii au căutat în portbagajul mașinii eventuale substanțe cu posibil efect psihogen, potrivit reporterbuzoian.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?