Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Adoptă o mamă!‟, campanie în sprijinul „mamelor aflate în situații speciale‟

Pentru al doilea an consecutiv, Focșaniul este gazda celei de-a doua ediții a campaniei „Adoptă o mamă!‟, organizată de Fundația Zurli și inițiată de Mirela Retegan, fondatorul brandului Zurli. Prin intermediul acestei campanii, inițiatorii își propun să strângă cât mai multe „cadouri de 8 Martie, mamelor aflate în situații speciale‟. Deși campania „Adoptă o mamă!‟ se află la cea de-a doua ediție în Focșani, la nivel național anul acesta se desfășoară ediția cu numărul 7. „Scopul campaniei «Adoptă o mamă!» este de a le aduce o bucurie acestor mame disperate și de a atrage atenția asupra unui fenomen social care a luat amploare de la începutul pandemiei și asupra căruia este necesară intervenția tuturor actorilor sociali. În precedentele 6 ediții ale campaniei, peste 20.000 de mii de mame din România s-au bucurat de cadourile în campanie. (…) Proiectul se derulează în mai multe orașe din România și diaspora, prin coordonatorii fundației din Arad, Cluj Napoca, Iași, Brașov, Satu Mare, Botoșani, Sibiu, Timișoara, Craiova, Baia Mare, Sălaj, Giurgiu, Constanța, Focșani, Pitești, Rm. Vâlcea. Anul acesta, campania se extinde și la nivel european, prin acțiuni de strângere de pachete în țări precum Austria, Franța, Belgia, Germania, iar punctele de colectare sunt în plină expansiune‟, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Fundației Zurli.

Când o mamă zâmbește, un copil râde!‟

Coordonatorul campaniei „Adoptă o mamă!‟ din Focșani este vrânceanca Diana Cristina Enache.Vă invit să vă alăturați campaniei fundației Zurli, inițiată de Mirela Retegan, «Adoptă o mamă!» care, la Focșani, a ajuns la o a doua ediție. Ne propunem să facem din primăvara aceasta o bucurie! Cum? Strângem pachete (cadouri) cu produse pentru mamele aflate în nevoie (victime ale violenței în familie, mame vulnerabile, mame din medii defavorizate, mame tinere care nu au parte de susținerea familiei, mame care au copiii bolnavi de cancer etc.). Ce se poate pune în pachete? Orice este necesar și de folos unei mame: cosmetice (deodorant, ojă, vopsea de păr, creme, loțiuni etc.), parfumuri, eșarfe, încălțăminte, obiecte vestimentare, cărți, vouchere de cumpărături, cafea, sau alte lucruri neperisabile. Orice considerați că i-ar aduce o bucurie sau o alinare unei mame care nu a primit niciodată un cadou este binevenit. Atenție! Toate lucrurile trebuie să fie noi, cu etichetă. Cine donează? Oricine dorește să facă o bucurie unei mame greu încercate, orice om care vrea să se implice, persoană fizică sau companie locală care vrea să-și mobilizeze angajații sau care dorește să sprijine financiar campania‟, este mesajul postat pe Facebook de Diana Cristina Enache.

Pachetele pot fi aduse la magazinul Artech situat pe Bulevardul Independenței nr .60 din Focșani până pe data de 7 martie 2022, urmând ca ele să fie distribuite în data de 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii.

Locația unde se pot duce pachete: Bulevardul Independenței nr. 60, magazin Artech (în sensul giratoriu din Obor).

Program: Luni-Vineri de la 8:00-19:00; Sâmbătă-Duminică: 08:00-12:00

Persoana de contact: Diana Cristina Enache.

Telefon: 0736 090 004

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?