Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Tenis – Maria Daciana Ciubotaru, campioană la dublu, turneul ITF juniori Grad 4 Smash, de la Cairo!

Maria Ciubotaru, foarte talentata jucătoare de tenis de la Focșani, legitimată la CSM 2007, are un debut excelent de an 2022! La primul său turneu, ITF juniori grad 4, Smash de la Cairo, care face parte din circuitul ITF World Tennis Tour Juniors, Maria a terminat săptămâna 24-30 ianuarie cu finala probei de dublu pe care a câștigat-o, ieri, 30 ianuarie, împreună cu Eva Maria Ionescu. În ultimul act al competiției cele Maria Daciana și Eva Maria s-au impus în fața dublului Victoria Lazarova din Bulgaria/Rada Zolotareva din Rusia.

Parcursul dublului Maria Daciana Ciubotaru – Eva Maria Ionescu, de la start până la trofeu: au stat în primul tur, au trecut cu 6-2, 6-3 de perechea egipteană Kenzy Sherif Elhamarawy/Sama Hassan Hindawi, în turul 2, cu 6-4, 6-1 de o pereche tot din Egipt, Habiba El Anany/Farida Noussa, în turul 3, cu 6-4, 6-2 în semifinale de o a treia pereche din Egipt, Marian Atia/Mariam Ibrahim și cu 3-6, 6-2 10-5 în finală de perechea Victoria Lazarova din Bulgaria/Rada Zolotareva din Rusia.

Imediat după terminarea turneului, Maria Ciubotaru mi-a declarat: ”Trofeul acesta îmi dă siguranță și încredere mai ales că vine după o perioadă nu prea bună pentru mine. Anul trecut pierdusem o finală tot de dublu, cu Dana Charintceva și îmi doream să am un trofeu după finala aceea. Cu Eva vorbisem cu o zi – două înainte de turneu să facem dublu. Cred că a fost o coincidență fericită!”. La simplu, Maria Ciubotaru s-a oprit în turul al doilea al turneului de la Cairo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?