Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

A murit Ștefania Roșculescu, profesoară de fizică, din satul Șindrilari, comuna Reghiu

Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale din Șindrilari, comuna Reghiu, sunt de două zile în doliu. Vestea că doamna profesoară Ștefania Roșculescu s-a stins din viață, mult prea devreme şi nemeritat, după o lungă şi grea luptă cu o boală nemiloasă, i-a îndurerat peste măsură.

„După o lungă suferință, familia Roșculescu vă anunță cu profund regret, că doamna Ștefania Roșculescu, profesoară de fizică, din satul Șindrilari, comuna Reghiu, a trecut la cele veșnice.
A plecat prea devreme, lăsând un gol profund în inimile noastre. De azi înainte nu o vom mai căuta la telefon, la școală sau acasă. De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre”, a anunțat astăzi pe facebook Gheorghe Roșculescu, soțul profesoarei Ștefania Roșculescu.

„Pentru unii cel mai blând dascăl, pentru alții mamă, soră sau cea mai bună prietenă!”, sunt câteva cuvinte ce o definesc pe cea care a fost profesoara Ștefania Roșculescu.
Lângă fotografia doamnei care le-a fost dirigintă și lângă zeci de candele aprinse, elevii clasei a VIII-a au scris un mesaj emoționant: „Ați avut un suflet bun, captiv într-un trup răpus de o boală nemiloasă, care acum se îndreaptă condus de îngeri, către cer.
Drum lin către Rai, scumpa noastră doamnă dirigintă!”

La rândul lor, colegii de catedră și-au exprimat regretul pentru pierderea unei persoane deosebite, pentru care vor păstra mereu un gând pios și amintirea bunătăţii, corectitudinii şi loialităţii sale. „Dumnezeu să vă aibă în grija Sa! Regretăm enorm dispariția dvs. mult prea grabnică! Mai aveam de făcut atâtea proiecte frumoase împreună! Cu siguranță, Dumnezeu a avut nevoie de un profesor devotat și iubitor în ceruri! Vă vom pomeni veșnic!
Rămas bun, draga noastră DOAMNĂ!”, este unul dintre mesajele de condoleanțe publicate pe pagina de facebook a școlii din Șindrilari. 

Toți cei care doresc să aducă un omagiu doamnei Ștefania Roșculescu pot veni la Biserica Sfântul Spiridon, aflată în Focșani pe strada Tăbăcari, nr. 41, unde este depus trupul neînsuflețit. Înmormântarea va avea loc, duminică 30 ianuarie, ora 12:00, la Cimitirul Sudic din Focșani.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei greu încercate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

sursă foto: Cobzaru Laurențiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?