Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! 14 noi locuri de joacă în Focșani

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, am demarat execuția lucrărilor din cadrul proiectului care vizează construirea a 14 locuri de joacă în diferite zone ale orașului, astfel încât copiii noștri să aibă posibilitatea de a merge la joacă în cartierul în care locuiesc.
În cele trei luni de zile lucrările au ajuns într-un stadiu avansat de execuție, unele dintre locurile de joacă fiind finalizate în proporție de 95%.
Vă prezentăm un scurt rezumat al stadiului lucrărilor pentru fiecare dintre cele 14 locuri de joacă:
Locuri de joacă în execuție:
1. Str. Bârsei nr. 8 – Lucrările se apropie de final, fiind necesară amenajarea spațiului verde.
2. Str. Ghinea Dorinel, intersecție cu str. Magheru – Lucrările se apropie de final, fiind necesară amenajarea spațiului verde.
3. Str. Duiliu Zamfirescu – Lucrările se apropie de final, fiind necesară amenajarea spațiului verde.
4. Str. Ulmului nr. 11 – ANL Sud – Lucrările se apropie de final, fiind necesare lucrări de vopsitorii decorative la soclul platformei.
5. B-dul Independenței, în spatele Bisericii Sf. Gheorghe – Lucrările se apropie de final, fiind necesară amenajarea spațiului verde.
6. Str. Teiului, bl. 11E – S-au executat lucrările de amenajare a terenului și sistematizare a incintei, urmând a fi montate echipamentele de joacă și covorul antitraumă.
7. Str. Mare a Unirii, intersecție cu str. M. Eminescu – S-au executat lucrările de amenajare a terenului și sistematizare a incintei, urmând a fi montate toate echipamentele de joacă și covorul antitraumă.
8. Str. 1 Decembrie, intersecție cu str. Bucegi – S-au executat lucrările de amenajare a terenului și sistematizare a incintei, urmând a fi montate echipamentele de joacă și covorul antitraumă.
9. Str. 1 Decembrie, intersecție cu str. Constituției – S-au executat lucrările de amenajare a terenului și sistematizare a incintei, urmând a fi montate echipamentele de joacă și covorul antitraumă.
10. Str. Ulmului nr. 5 – ANL Sud – Finalizat și vandalizat prin incendiere.
Locuri de joacă a căror execuție va începe în luna martie:
1. Str. Revoluției (bloc MOONEN)
2. Str. 1 Iunie (în spate Mausoleului Eroilor – Sud) martie.
3. B-dul Unirii, intersecție cu Str. Anghel Saligny martie.
4. Str. Eroilor
Până la mijlocul anului, toate cele 14 locuri de joacă vor fi finalizate.
De asemenea, readucem în atenție un eveniment antisocial, prin care unul din locurile de joacă nou amenajate a fost vandalizat prin incendiere, respectiv locul de joacă din Str. Ulmului nr. 5 – ANL Sud.
În momentul de față, institutiile abilitate desfășoară cercetări pentru identificarea făptașilor.
Pentru a preîntâmpina astfel de incidente, vom dezvolta sistemul de supraveghere video existent la nivelul municipiului, prin instalarea de noi camere de preluare a imaginilor din zonele urbane, astfel încât cetățenii municipiului Focșani să beneficieze de un nivel de siguranță ridicat.
Sursa: Facebook Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?