Doi frați din Focșani își caută tatăl, pe care nu l-au mai văzut de 36 de ani

0
16079

Doi frați din Focșani sunt în căutarea tatălui lor, despre care nu mai știu nimic de 36 de ani. Cei doi, născuți în Brăila, s-au mutat în Focșani cu mulți ani în urmă, după ce părinții lor s-au despărțit. De atunci, ei nu și-au mai văzut tatăl, despre care știu doar că e originar din Vrancea și că, o scurtă perioadă, le-a trimis scrisori. Într-un anunț publicat pe pagina de facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, ei fac un apel pentru găsirea celui care le-a dat viață, având speranța că și el i-a căutat, în tot acest timp.

Numele noastre sunt APOSTOL MARIAN, născut pe 31 mai 1982 în DUDESTI, JUD. BRAILA și APOSTOL MIHĂIȚĂ, născut pe 10 iulie 1985 la BRĂILA.
Suntem doi frați ce își căută tatăl. El se numește APOSTOL COMAN și pentru a ne putea ajuta vă vom povesti puțin din ce știm.
Mama noastră se numea APOSTOL STELUȚA și în timpul vieții nu a vrut să ne spună nimic despre tatăl nostru. Părinții noștri s-au despărțit în 1986 și de 36 de ani nu l-am mai văzut. Tot ceea ce știm e că am trăit împreună cât am fost mici în SATUL TĂTARU, COMUNA DUDESTI, JUDEȚUL BRĂILA apoi ne-am mutat în FOCȘANI, JUDEȚUL VRANCEA.
Știm că și el a rămas atunci în FOCȘANI după despărțirea lor, nu știm dacă e în continuare acolo sau nu, iar părinții lui (bunicii noștri) fiind tot din județul Vrancea.
Avem amintiri vagi cu scrisorile venite de la tata pentru noi, de aceea avem mari speranțe că și el ne-a căutat mereu și am fost în gândurile lui deși nu a putut lua legătura niciodată cu noi.
Vă rugăm să DISTRIBUIȚI anunțul nostru, știm că și el abia așteaptă să ne revadă, știm că ne-a căutat și avem o dorință mare de a-l găsi.
Vă mulțumim!”

sursă foto:  „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here