Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Volei, Divizia A2 – ”O înfrângere cât o victorie”!

 

  • CSM Focșani 2007 – Hygienum Galați 0-3 (11-25, 23-25, 21-25)

Formații

CSM Focșani 2007: Claudia Popa, Alecsia Dimofte, Denusa Areena Cara, Cătălina Ciubotaru, Ilinca Teodora Știrbu, Andra Damaschin, Alessia Sima, Riana Bobeică, Delia Pădurean, Ioana Bădin, Valeria Robu, Flavia Obodariu, Miruna Pușcă, Alexandra Elena Diac.

Antrenori, Cătălin Știrbu, Marian Apostu.

Hygienum Galați: Adriana Răileanu, Camelia Vasile, Maria Neacșu, Alexandra Iordache, Andreea Stănescu, Anamaria Berdilă, Carolina Radu, Cristina Popoiu, Ana Maria Vilău, Crina Arbunea, Ioana Ștefan.

Antrenori, Ileana Berdilă, Adriana Dudnic

 

Titlul articolul mi-a fost sugerat de postarea de pe pagina de facebook Volley Focșani după meciul din Campionatul Diviziei A2 dintre formațiile CSM Focșani 2007 și Hygienum Galați de sâmbătă, din Sala Liceului cu Program Sportiv. Întâlnirea a fost câștigată, nimic surprinzător, de formația de senioare a Galațiului, care are mari șanse de revenire în prima divizie, în fața tinerelor jucătoare ale Focșaniului – trei cadete, o speranță, nouă junioare și o senioară. Nu a fost surprinzătoare nici calitatea replicii pe care voleibalistele Focșaniului au dat-o după un prim set în care, parcă timorate de numele adversarei, au cedat cu 11-25. În seturile al doilea și al treilea, au trecut de 20 de puncte – le-au pierdut la 23 și 21, au evoluat cu dezinvoltura pe care le-o dă experiența acumulată în jocurile din cele două campionate – de junioare și senioare.

A fost o înfrângere, dar pentru fetele Focșaniului a fost cât o victorie pentru că le-a arătat că au calitate, că progresează și că pot face face și unei competiții peste nivelul de vârstă al lor! Pentru Hygienum Galați au jucat trei voleibaliste care în campionatul anterior au participat cu CSM 2007 la barajul de promovare în Divizia A1, după ce au câștigat Seria Est a Diviziei A2, cînd erau antrenate de Romina Coman: Camelia Vasile, Alexandra Iordache și Ana-Maria Vilău, în foto, alături de fostele lor coechipiere de la Focșani, Alessia Sima, Miruna Pușcă, Ilinca Teodora Știrbu și Andra Damaschin. Lipsește din poza de grup Cătălina Ciubotaru, de asemenea colegă cu ele la CSM 2007, dar care în primul set al meciului cu Hygienum a făcut o entorsă și a fost nevoie să fie dusă la spital pentru investigații și tratament!

           În următoarea etapă, la 29 ianuarie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, la cealaltă candidată la promovare, FC Argeș Pitești.       

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?