Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Meci pentru final de sezon bun

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 vor încheia anul 2023 cu ultimul lor joc oficial, cel cu Politehnica Timișoara, din prima etapă a returului ediției de campionat 2023-2024. Întâlnirea va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă. Formația pregătită de Dalibor Cutura și Marko Isakovic a depășit o perioadă mai puțin productivă și în ultimele două etape a câștigat în deplasare la Cluj Napoca și acasă, cu CSU din Suceava, în urma unor prestații aproape de nivelul său cel mai bun. Și va intra pe teren în partida cu Politehnica Timișoara pentru a continua șirul victoriilor și pentru a încheia sezonul de toamnă așa cum l-au început, cu meci câștigat la Timișoara!

Oaspeții, a căror echipă nu mai are forța din anii în care era foarte dificil să fie întrecută, se află pe loc de baraj, însă în ultimele patru etape au câștigat de două ori ceea ce atrage astenția asupra formei bune în care se află. Faptul că ultimele cinci meciuri directe au fost adjudecate de focșăneni, nu-i face pe aceștia favoriți. Însă dacă va aborda partida de duminică cu determinarea din cea cu Suceava, CSM 2007 va putea oferi încă o bucurie publicului său și își va consolida poziția în zona de mijloc a clasamentului.

Întâlnirea va fi arbitrată de Ciprian Popa, din Galați și Ionuț Velișca, din Buzău, iar observarea va fi asigurată de Viorel Dobre, din București

Jucării de la spectatori pentru copii
În continuarea unei frumoase tradiții, la acest ultim meci de dinaintea Sărbătorilor, echipa de handbal organizează o colectă de jucării care urmeză să fie oferite în dar copiilor de la Centrul Comunitar de Servicii Copii cu Dizabilități din cadrul DGASPC Vrancea. Și cere pentru aceasta susținerea spectatorilor care sunt rugați să vină la sală cu jucării de pluș pe care să le arunce pe terenul de joc înainte de începerea întâlnirii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?