Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Vineri și sâmbătă, jocuri de pregătire în Sala Polivalentă!

  • Vineri, de la ora 18:00 – intrarea la încălzire; sâmbătă, de la ora 11:00 – intrarea la încălzire; CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui, în Sala Polivalentă
  • Echipa de Divizia A va începe play-off-ul la tineret la 5 februarie

Handbaliștii de Ligă Națională ai CSM Focșani 2007 au parcurs zece zile din perioada de pregătire care se întinde până la 1 februarie – proximul meci oficial, cel din etapa a 16-a a campionatului va fi la 2 februarie, cu HC Buzău 2012, în Sala Polivalentă. Au fost zile cu antrenamente intense, parcurse bine de jucătorii Focșaniului, care au avut solicitante antrenamente fizice, dar s-au bucurat și de jocul cu mingea de handbal sau, așa cum se vede în imaginile ce însoțesc articolul și cu cea de fotbal. În treacăt fie spus, handbaliștii CSM 2007 arată și bune calități de fotbaliști! La jumătatea timpului de pregătire, vineri, 21 ianuarie și sâmbătă, 22 ianuarie, formația antrenată de Dalibor Cutura va disputa două jocuri de verificare cu CSM Vaslui, formație de pe locul 8 al clasamentului, valoroasă și care este parteneră obișnuită de astfle de meciuri cu CSM 2007 în perioade precompetiționale. Dar adversară redutabilă în campionat!

Meciul de vineri va începe după încălzirea pentru care cele două echipe vor intra în sală la ora 18:00. Sâmbătă, încălzirea va începe la ora 11:00, după care va avea loc partida. Deocamdată, CSM Focșani 2007 are programate doar aceste jocuri până la reluarea campionatului. Pentru intrarea în ritmul de sezon oficial – la 2 februarie, cu HC Buzău, acasă, la 6 februarie, la Potaissa Turda, în deplasare, iar la 12 februarie, în Norvegia la Nærbø IL – handbaliștii focșăneni ar mai fi avut nevoie de un meci amical. Important este, însă ca la finalul celor trei săptămâni de pregătire toți jucătorii să fie sănătoși iar echipa să fie adusă la parametrii necesari pentru a continua excelentul sezon de toamnă 2021.

Campionatul Diviziei A continuă cu play-off-ul!

Campionatul Diviziei A la handbal, competiție la care competitoarele din Liga Națională au fost obligate să aibă echipe, și-a încheiat în decembrie 2021 sezonul regular. Întrecerea va continua cu play-off-uri pentru formațiile cu drept de promovare, respectiv, pentru tineret. Echipa CSM 2007, alcătuită, practic, doar din jucători juniori sau alții care au terminat junioratul, dar sunt foarte tineri, va continua în Ply-off-ul tineret, Seria A, alături CSU din Suceava, CSM Vaslui, Politehnica Iași, CSM Bacău, Pietricica Piatra Neamț. În prima etapă, la 5 februarie, echipa antrenată de Mădălin Țuțu va juca în deplasare, la CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?