Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Consiliul Județean reabilitează secțiile de Psihiatrie, Boli Infecțioase, Dermatologie, ORL și Oftalmologie ale Spitalului Județean

Consiliul Județean Vrancea a scos la licitație lucrările la obiectivul de investiții „Reabilitare energetică și lucrări conexe ale Spitalului Județean de Urgență – Sf. Pantelimon Focșani – Secția de Psihiatrie și Boli Infecțioase, Secția Dermatologie, ORL și Oftalmologie“. Secțiile în cauză se află amplasate pe str. Comisia Centrală nr. 15B, din Focșani. „Pentru realizarea acestui obiectiv, ofertantul declarat câștigător al procedurii de atribuire va realiza următoarele categorii de activități: Proiectarea lucrărilor de reabilitare la obiectivul anterior menționat cuprinzând: întocmirea Proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construire – P.A.C., Proiectului pentru autorizarea lucrărilor de desființare – P.A.D.(daca este cazul), Proiectului de organizare a execuției lucrărilor – P.O.E. și a Proiectului tehnic de execuție – P.T.E.; Asigurarea asistenței tehnice de specialitate din partea proiectantului pentru lucrările ce fac obiectul procedurii de atribuire; Executarea lucrărilor de reabilitare la imobilul mentionat, constând în lucrari de reabilitare termica a cladirii, lucrări de consolidare a structurii de rezistență, lucrări de sistematizare și evacuare a apelor de la baza construcției, lucrări de refacere a instalațiilor (electrice, sanitare, termice)“, se arată în prezentarea investiției.

Valoarea totală estimată a investiției este aproape 9 milioane de lei, plus TVA. „Ne propunem să reabilităm energetic cele două clădiri, pentru a îmbunătăți confortul, sănătatea și siguranța pacienților și personalului medical. Proiectul este finanțat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, dar și din fonduri proprii, având o valoare totală de 12,1 milioane lei. Perioada de implementare este de 18 luni”, se arată într-un comunicat al președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?