Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Ce a transmis președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma, cu ocazia zilei de 1 Decembrie

🇷🇴 La mulți ani, români!

🇷🇴 La mulți ani, România!

🇷🇴 Ziua Națională a României este un moment înălțător și emoționant pentru fiecare român, o zi în care conștientizăm mai mult ca oricând că doar uniți românii au reușit să ducă la înfăptuire cele mai înalte idealuri și să treacă peste cele mai grele momente ale istoriei.

🇷🇴 Astăzi, în Piața Unirii din Focșani, vrânceni de toate vârstele au asistat la ceremonialul organizat cu prilejul Zilei Naționale, la care au participat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma și vicepreședintele Ionel Cel-Mare, alături de prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece, subprefectul Claudia Serafimciuc, parlamentari de Vrancea, primari, consilieri județeni și locali.

🇷🇴 ”România împlinește astăzi 103 ani. Pentru mine, 1 decembrie înseamnă libertate și recunoștință veșnică pentru înaintașii noștri care, prin efortul lor, au făcut ca noi să vorbim astăzi despre România mare. Doar uniți și cu același gând vom depăși toate greutățile. Fac apel astăzi la toate structurile politice să gândim la fel pentru dezvoltarea acestei țări și acestui minunat județ. Dragi vrânceni, vă rog să aveți încredere în ceea ce înseamnă România! Vă asigur de toate deschiderea Consiliului Județean Vrancea pentru dezvoltarea acestui județ, doar împreună putem realiza România pe care o dorim pentru copiii și nepoții noștri. La mulți ani, România! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

🇷🇴 La mulți ani!

#ZiuaNaționalăARomâniei

Sursa foto și text: Facebook Consiliul județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?